• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Laski, nadrobiłam całe ponad 70 stron od wczoraj ! Miałam niezłą lekturę, bo to co się tutaj wydarzyło przez ten tydzień to jakiś Armagedon 😱
Po pierwsze gratuluję wszystkim dziewczynom, którym się udało, pięknej i spokojnej ciąży Wam życzę @Lunaa09, @Fati1998 ❤️

@white_lotus czytając to co piszesz myślałam, że nakopie Ci do dupy normalnie 😝 nie mogłam czytać Twojego pesymizmu 🫣😅 Ciesz się tą ciążą, uwierz w tego kropka i już nie marudź, bo stres nie sprzyja 🙂 wierze, że wszystko jest i będzie dobrze ❤️
@niezapominajka876 Twoją ciążą i to w ostatni dzień lipca byłam totalnie zaskoczona i mega mega ucieszona, ponieważ my obie przyszłyśmy na kreski w listopadzie i od początku szłyśmy razem z miesiąca na miesiąc 🥰 a teraz słoneczko uciekasz na mamuśki 🥹 ciesz się zdrową ciążą, niech będzie piękna i spokojna ❤️ weź mnie ze sobą, bo tylko ja zostałam z naszej czwórki, które przyszłyśmy w listopadzie na kreski 😬

@LadyStrejser kochana, tak strasznie ucieszyłam się z Twojej ciąży. Strasznie mi przykro, że tak się podziało znowu 😞 człowiek się cieszy, że się udało a tu dupa, biochem... Przeżyłam dwa w marcu i kwietniu i wiem jakie człowiek czuje zawiedzenie i żal 😥 tule Cię mocno i mam nadzieję, że kiedyś pojawisz się na kreskach po rodzeństwo dla małej ♥️

@Pierwsze 🥰 dziękuję za prowadzenie wątku 🥰 widzimy się na sierpniowych 😊 ( najpierw muszę nadrobić 40 stron 🤭😂)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry