• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

czerwone wypieki na policzkach!!

Witam!
Piszę poniewaz objawy mojej corki nie daja mi spokoju.
Wszystko zaczelo sie od wycieczki nad morze 3 dni temu. Po 6 godzinach spedzonych na plazy, wrocilismy do domu. Chcialam zaznaczyc ze corka byla nasmarowana kremami uv, miala czapke przez caly czas.. Duzo siedziala tez w wodzie ktora byla jescze dosc zimna. Okolo godziny 1 w nocy obudziala sie z placzem ze boli ja gardlo... Nastepnego dnia byl juz katar, lekki kaszel i goraczka.. Najwyzsza goraczke dostala w nocy 40s, ktora przy pomocy czopkow i okladow zeszla nizej. Ma rowniez czerwone wypieki na buzi ktorw wygladaja jak rumien, oraz lekka wysypke na calym ciele do dzisiaj (3 dzien). Wczoraj zrobila kupke w ktorej zauwazylam tak jakby pomaranczowy olejek( tłuste oczka ktore byly do okola).. Zastanawiam sie czy te tluste oczka to wynik czopku ktory dalam dzien wczesniej?!?! I czy ma alergie na słonce?! Jesli jestem z nia na dworze nawet w upalne dni, nie ma takich objawow... Bardzo proszę o jakas diagnoze, poniewaz nie mam pojecia czy to nieszczesliwy splot objawow czy cos jest na rzeczy. Dziekuje i pozdrawiam CIMG4764.jpgCIMG4763.jpgCIMG4761.jpg

Załączniki

• CIMG4763.jpg
    CIMG4763.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 467
  • CIMG4764.jpg
    CIMG4764.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 2 474
  • CIMG4761.jpg
    CIMG4761.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 288
reklama

Nowe wątki