Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam trudną sytuację, ponieważ mam założona wkładke levosert na 3 lata, jej termin skończył się 22 listopada. Przy tej wkładce delikatnie krwawilam zawsze na początku miesiąca. Teraz nic a objawy wskazujące na ciążę są. Mdłości, podwyższona temperatura ciała, zawroty glowy, bóle krzyża i podbrzusza jak na okres, częstomocz, zgaga, senność no i co najważniejsze myślę bolesność piersi i otoczka wokół sutków zdecydowanie ciemniejsza niż zwykle. Może coś sobie wmawiam ale naprawdę źle się czuje [emoji30]
Ja mam trudną sytuację, ponieważ mam założona wkładke levosert na 3 lata, jej termin skończył się 22 listopada. Przy tej wkładce delikatnie krwawilam zawsze na początku miesiąca. Teraz nic a objawy wskazujące na ciążę są. Mdłości, podwyższona temperatura ciała, zawroty glowy, bóle krzyża i podbrzusza jak na okres, częstomocz, zgaga, senność no i co najważniejsze myślę bolesność piersi i otoczka wokół sutków zdecydowanie ciemniejsza niż zwykle. Może coś sobie wmawiam ale naprawdę źle się czuje![]()
Dlatego w poniedziałek lecę na bete. Ale tak się bardzo denerwuje że postanowiłam napisać tutaj dziś bo dopiero sobotaJa bym zdecydowanie zrobiła betę, bo jak masz wkładkę to ciąże trzeba szybko wykluczyć i najlepiej ją wyjąć
Ciąża z wkładką to nie jest dobry pomysł