Anika73
Fanka BB :)
agatka ,badz dobrej mysli,ja nigdy sie nie poddalam,
masz jeszcze kilka lat przed toba,nie myslalas nigdy o invitro lub innym sposobie zaplodnienia?
luczka,nie zazdroszcze ci ...dla mnie kazda dieta to ogromne wyzeczenie,poniewaz uwielbiam jesc,
zyta chcialam sie ciebie cos zapytac..
ty jestes jedna z tych krore pisza tu od dluzszego czasu,wiesz moze cos o weterankach,evelik5 i agnieszka73?
napisalam do nich mp ale nie odpisaly,do wiosny mniej wiecej byly bardzo aktywne,a potem z dnia na dzien nic wiecej nie napisaly..
ja wlasnie jestem w trakcie panowania wakacji na przyszly rok,szukania biletow samolotowych,hoteli ,samochodow do wynajecia itp,kupujac bilet polskich lini lot,na sierpien kosztuje mniej niz lotami low cost..
zrobilam sobie mala wycene...
z milano malpensa do gdanska z przesiadka w warszawie,(godzina czasu miedzy jednym a 2 lotem) i z powrotem na nas 4 wynosi mnie 309 eu,a wizzair,ponad 600,te loty sa tanie jezeli nie masz walizek ,wozkow itp,oczywiscie mowie tu o sierpniu,..
masz jeszcze kilka lat przed toba,nie myslalas nigdy o invitro lub innym sposobie zaplodnienia?
luczka,nie zazdroszcze ci ...dla mnie kazda dieta to ogromne wyzeczenie,poniewaz uwielbiam jesc,
zyta chcialam sie ciebie cos zapytac..
ty jestes jedna z tych krore pisza tu od dluzszego czasu,wiesz moze cos o weterankach,evelik5 i agnieszka73?
napisalam do nich mp ale nie odpisaly,do wiosny mniej wiecej byly bardzo aktywne,a potem z dnia na dzien nic wiecej nie napisaly..
ja wlasnie jestem w trakcie panowania wakacji na przyszly rok,szukania biletow samolotowych,hoteli ,samochodow do wynajecia itp,kupujac bilet polskich lini lot,na sierpien kosztuje mniej niz lotami low cost..
zrobilam sobie mala wycene...
z milano malpensa do gdanska z przesiadka w warszawie,(godzina czasu miedzy jednym a 2 lotem) i z powrotem na nas 4 wynosi mnie 309 eu,a wizzair,ponad 600,te loty sa tanie jezeli nie masz walizek ,wozkow itp,oczywiscie mowie tu o sierpniu,..
. Ogladalyscie wczoraj Fiorello??? GRANDE!!! w koncu cos rewelacyjnego w tv, mnie sie bardzo podobalo
. Anika to ty do przodu jestes z tymi planami;-), ale masz racje z tymi biletami lotniczymi. Ja zazwyczaj latam wizzairem, bo jest mi bardzo wygodnie do Katowic, blisko do domu, ale szczerze mowiac, koncem sierpnia zerknelam na bilety w okresie swiatecznym, bo na swieta do Polski w tym roku sie wybieramy, wiec wiadomo wygodniej samolotem, ale mnie przestraszyli!!! W sumie koszt biletow dla naszej trojki, check in on line (zeby zaoszczedzic ;-)) bagaze wiadomo, ze musza byc, zima w koncu, koszt ok 720 €. Szok, pojedziemy samochodem, bo raz, ze moj P pracuje zawsze do ostatniej minuty
, do tego on musi wczesniej wrocic, a ja z malym zostane, stad lepiej autkiem, a koszty na pewno mniejsze, nawet jak bysmy jechali z noclegiem po drodze.
, pojechalismy w koncu w styczniu w okolicach Dnia Babci i zaplacilismy za bilety 800 zl !
, ale kiedy sie uda to nie mam pojecia
ide pod cieply kocyk...;-)

.a wloscy kierowcy,jak co roku nie umieli dostosowac predkosci a ni opon i na odcinku 50 km byly rano 2 wypadki i 1 na wieczor.powiedzcie moi jak zima mozna jezdzic na letnich oponach??ja sobie tego nie wyobrazam,ja juz mam zmienione na zimowki i sie nie obawiam zimnych porankow:-).