sicilpol
Ma-Ma!
38tys brutto czy netto?
luczka- ogolnie niezle jaja z tym statkiem
ja dzis rano ogladalam kawe czy herbate i moj maz widzial, ze mowia o concordii, zapytal co mowia a mi bylo wstyd odpowiedziec, bowiem wypowiadal sie madry Raczek (nie wiem co ma krytyk filmowy do tragedii na morzu...) i zwalal wine na usposobienie wloskie... rece opadaja na tekie teksty 
Ja jestem taka glupio, ze troche mi zal tego kapitana, tzn nie jego, ale jego rodziny
Tak to jest, przymyka sie oko a potem rodza sie tragedie. ja tam mysle, ze jak zwykle zadzialalo stare madre powiedzenie "jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze" bowiem z pewnoscia nikt za darmo by tak nie ryzykowal...
luczka- ogolnie niezle jaja z tym statkiem
ja dzis rano ogladalam kawe czy herbate i moj maz widzial, ze mowia o concordii, zapytal co mowia a mi bylo wstyd odpowiedziec, bowiem wypowiadal sie madry Raczek (nie wiem co ma krytyk filmowy do tragedii na morzu...) i zwalal wine na usposobienie wloskie... rece opadaja na tekie teksty 
Ja jestem taka glupio, ze troche mi zal tego kapitana, tzn nie jego, ale jego rodziny
Tak to jest, przymyka sie oko a potem rodza sie tragedie. ja tam mysle, ze jak zwykle zadzialalo stare madre powiedzenie "jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze" bowiem z pewnoscia nikt za darmo by tak nie ryzykowal...
. Ja dostalam macierzynski z Inps-u, spelnialam warunki, bo wczesniej pracowalam, ale nadreptac sie musialam bardzo, poza tym trzeba przestzregac wszelkich terminow. Bonusu bebe wtedy w Lazio nie bylo, zmienia sie to co roku.
.
.
ma per piacere!!!! Oczywiscie Wlosi to beeee, a Polacy sa cool
ma juz prawie 8msc.a wciaz jakies disturbi najpierw kolki ktore trwaly do 7msc a teraz zabki i tak w kolo Macieju!!!
no i racja madrego to i warto posluchac na glupote ludzka nie ma rady!!