eve916
Fanka BB :)
Sicilpol, ja to tez jestem zdania, ze poradzisz sobie sama, jak i ja, Anika, i wiele innych, wiadomo to tez kwestia charakteru, owszem pomoc mamy na pewno jest pomoca niezastapiona. Ja tez bylam sama, zero pomocy, dalam sobie rade, wrocilam ze szpitala w piatek, wiec tylko przez weekend mialam pomoc mojego P, i dziesiatki ludzi przewalajcych sie przez dom!!! to jest dobijajace!!! ale przy dziecku, przy sobie wszystko sama, z pomoca P.
Jesli chodzi natomiast o wyprawke, ja nie wiem, moze na allegro kupisz taniej, bo w sklepach w PL ceny nie roznia sie wiele od tych wloskich, jedyna roznica i to spora jest na pampersach, poza tym jedyna rzecza tansza w polsce jest jeszcze zywnosc, cala reszta, jak we Wloszech, przynajmniej ja odnioslam takie wrazenie.
Teraz pora na spacerek;-)
Jesli chodzi natomiast o wyprawke, ja nie wiem, moze na allegro kupisz taniej, bo w sklepach w PL ceny nie roznia sie wiele od tych wloskich, jedyna roznica i to spora jest na pampersach, poza tym jedyna rzecza tansza w polsce jest jeszcze zywnosc, cala reszta, jak we Wloszech, przynajmniej ja odnioslam takie wrazenie.
Teraz pora na spacerek;-)
, ale to kwestia oczywiscie gustow, smakow, stosowanej kuchni itp. Tak samo jak jedziemy do Polski to obowiazkowo wioze zawsze parmezan, bo np ten sprzedawany w PL jest niejadalny. Aaaaa, i jest jeszcze jedna rzecz o wiele, ale to naprawde wiele tansza w Polsce...sushi w japonskich restauracjach, 3-4 razy taniej niz w IT, a ze my uwielbiamy te sprawy wiec podjedlismy sobie ladnie