Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zdjecia wstawie jak znajde jakies fajne bo ja jakos tak nie zdjeciowa jestem;-)
czytam o tych zapisach do przedszkola i chyba konieczne jest zameldowanie dziecka w Rzymie pytalas sie? jak nie masz zameldowania to chyba mozesz zapisac w dzielnicy ktorej pracujesz zaraz jeszcze poczytam i ci napisze
i wszystko musi zrobic MAMA teraz na szczescie spi moge odsapnac
chwile
To tak sie Lorenzo odwdzieczyl:-), tez to znam, ile razy tak bylo, czlowiek chce dobrze, bo piekna pogoda, wiec od razu tysiace pomyslow w glowie, a te kochane paskudniki daja potem "popalic", ale to. przeciez normalneJa dzisiaj mialam cudowny pomysl zeby zostawic malego w domu nawet bylismy na spacerku no i walcze z nim caly dzien wszystko na NIEi wszystko musi zrobic MAMA teraz na szczescie spi moge odsapnac
chwile
.
.
. Teraz juz wiem i jestem troche madrzejsza, dolegliwosci nadgarstka, mam nadzieje Luczka ze uda ci si rozwiazac problem, tzn mialas operowana jedna reke, i druga tez do operacji
??Fizjoterapia w tych dolegliwosciach moze cos pomoc??

wiadomo, przy dziecku jest zawsze zajecie ale masz tesciowa blisko, wiec ci pomoze, a o zdrowie trzeba dbac, ja nie wiem jakie moga byc skutki takiego nie zrobienia zabiegu, ale jesli pomoze to chyba lepiej sie zdecydowaceve fizjoterapia moze by i cos dala ale tylko na chwile bynajmniej tak mowil mi chrurg ktory skierowal mnie na operacje tzn zabieg pod znieczuleniem miejscowym moja druga reka tez jest do operacji ale ja sie cykam bo przy pierwszej przez miesiac mialam niewladna a teraz przy dziecku to troche nie bardzo
na wiosne odpielu****e malego i wtedy bedzie jeszcze latwiej i wtedy zajme sie troche swoim zdrowiem;-) narazie nie jes tak zle z prawa reka bylo gorzej
moja mala je semolino z warzywami i serkiem kapie ja tak po 20 je ok21 a spac klade ok22 mamusku znowoz ten okropny bol brzuszka miala
ja nie wiem czy to od mojego mleka??przysnela po koperku,biedaczyna tak sie meczyc w wieku 8msc.chyba zadne dziecko nie ma tak dlugo kolek
Cucciola ja pamietam, ze corcia mojej sasiadki tez tak ciepriala z powodu tych kolek i to bardzo dlugo, oni to w ogole nocy nie przespali, non stop sie budzila, wiem cos na ten temat bo mielismy ich za sciana;-), no ale co mozna, biedne dziecko sie nacierpialo:-(. A wracajac do godzin posilkow to ja nie chce tutaj sie madrzyc czy cos, tylko tak z wlasnego doswiadczenia i z rozmow z pediatra, moze troche za pozno dajesz jej kolacyjke, moze nie ma czasu na trawienie, mnie zawsze pediatra radzil co najmniej 2-3 godziny przed polozeniem dziecka spac, przed samym snem ewentualnie mleko. Oczywiscie pora kolacji uzalezniona jest od pory obiadu, ja np zawsze robilam obiad malemu o 12-tej, kolacje o 19-tej, i w sumie tak jest nadal, bo w przedszkolu tez maja obiad w poludnie, wiec pory posilkow pozostaly bez zmian.luczkanormalnie Ci wspolczuje straszny bolmoja mala je semolino z warzywami i serkiem kapie ja tak po 20 je ok21 a spac klade ok22 mamusku znowoz ten okropny bol brzuszka miala
ja nie wiem czy to od mojego mleka??przysnela po koperku,biedaczyna tak sie meczyc w wieku 8msc.chyba zadne dziecko nie ma tak dlugo kolek
![]()