• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

ciekawe czy bede pierwsza?czy strega mnie wyprzedzi?
dzien dobry kochane!
nastepny dzien przed nami...
papi z Ale poszli juz do szkoly i do pracy,giulio spi..to moze szybciutko napisze do was ...
no u nas naprawde zimno,slizgawa na drogach ,a przede wszystkim zaspy sniegowe..
wczoraj wracajac od dentysty ,samochod w ogole sie mnie nie sluchal..
dawno w takich warunkach nie kierowalam,a ze mialam dzieci w samochodzie,wiele innych spraw do zalatwienia,zadecydowalam ze odrazu po dentyscie do domciu wracamy,poprostu balam sie ,bo samochody w poprzeg stawaly...
dzisiaj nikt mnie z domu nawet kijem nie wygoni...ale jutro niestety znowu mam sprawy do zalatwienia..maaa zobaczymy jak to bedzie jutro..
ale i w rzymie na jutro zapowiadaja snieg,,szykujcie sie dziewuszki..
a co do drugiego dziecka,to tak jak pisze kosmitka...
drugie dziecko to pestka,jezeli chodzi oczywiscie o stres psychiczny...
jest sie poprostu wyluzowanym,kazda rzecz robiona jest automatycznie,bez zastanowienia..
wiecie co mi sie wydaje ze nawet posilki ktore gotuje dla giulio sa zmaczniejsze...moze tylko nie pamietam tych dla Ale bo juz kilka lat minelo,ale te wydaja mi sie bardzo smaczne..
dziewczynki co tu duzo mowic,wedlug mnie 2 dzieci to super sprawa,pod kazdym wzgledem,zarowno dla rodzicow jak i dla starszego brata
ps. znowu strega mnie wyprzedzila.hahaha

reklama
Dzien dobry dziewczeta!

w Rzymie dzisiaj pada i jest zimno taka plucha juz bym wolala zeby snieg popadal tylko tutaj snieg oznacza "panico" rzymianie kompletnie nie sa przygotowani do sniegu.
My dzisiaj siedzimy w domu, Lorenzo spi i szkoda mi go budzic pewnie bedzie spal do 10 on to potraf:-D ma to po tatusiu.
Milego dnia! zajrze do Was pozniej jak moj lobuz mi pozwoli,

luczka,moze do was jutro dotrze ten snieg,tak jak zapowiadaja..
moj giulio tez jeszcze spi,chyba tez ma to po papi...
on to ma dopiero melodie do spania..od wczoraj od 21.00 chrapie..
wpandnij z lory do mnie jak ci sie nudzi,na ploteczki..
co dzis na obiad gotujesz?

Dziewuszki bialo u nas:-)!! Dzien doberek!!
nad ranem ok 5-tej przeszla straszna burza, a rano jak wstalam, otwarlam tapparelle i wszystko biale:szok:, na drogach slizgawa oczywiscie, bo kto w Lazio ma opony zimowe:laugh2:?! W kazdym razie moj P pojechal do pracy, nie mial wyjscia, powolutku jada, Patrysinski oczywiscie zostal w domciu, raz, ze zaczal prosic, zeby dzisiaj festivo mu zrobic;-), dwa kochane dziecko, kto w taka pogode ma chec wychodzic z domu jak nie trzeba??Tak wiec Luczka my tez w domciu, poki mozna wykorzystujemy, jak zacznie sie szkola bedzie juz gorzej.
Ja mialam co prawda jechac do fryzjerki ale niestety przeloze, nie chce mi sie nawet nosa wysciobic na zewnatrz:no:.
Anika ja w takich warunkach ostatnio w PL sobie pojezdzilam, po prawie 10 latach przerwy, podczas burzy snieznej, mi sono c....ta sotto z Patrykiem na pokladzie:rofl2:.

strega jak ja zaczynam pisac posta to nikogo nie ma ..ciszaaa.,ale jakos dlugo mi to schodzi,jak go opublikuje to przed moim ukazuje sie STREGA..
dziewczyny,pytanko..
ma ktoras z was wloski paszport,albo inaczej,wasi mezowie maja wloski paszport napewno(nie wszyscy,ale wiekszosc).ja bylam przekonana ze marca da bollo na paszport co roku nie istnieje juz od kilku lat...wiecie cos na ten temat?ze prawdopodobnie ta marca da bollo nie istnieje tylko na kraje ue,ze jak sie wyjezdza np.do usa,czy kanady to co roku trzeba kupowac znaczek za 40 eu e passa..
nie wyjezdzali wasi mezowie gdzies poza unie?

Buongiorno amorose;-)
Przymrozilo na przeleczy:tak:i u nas troszke sniezku spadlo ale raz dwa i sie roztopil!!!
co do drugiego dzidziusia to zobaczymy w przyszlosci niech mala podrosnie i przejda te kolki:-)

luczka,moze do was jutro dotrze ten snieg,tak jak zapowiadaja..
moj giulio tez jeszcze spi,chyba tez ma to po papi...
on to ma dopiero melodie do spania..od wczoraj od 21.00 chrapie..
wpandnij z lory do mnie jak ci sie nudzi,na ploteczki..
co dzis na obiad gotujesz?

Anika zeby to bylo blizej to napewno wybralabym sie na plotki i chlopaki pobawiliby sie razem moze kiedys ty bedziesz w Rzymie albo niedaleko to zapraszam reszta dziewczyn Was tez zapraszam eve ty to napewno bywasz w Rzymie daj znac jak bedziesz to umowimy sie na kawe a z toba kosmitka jak zrobi sie troche cieplej to napewno spotkamy sie na pogaduszki:tak: fajnie byloby sie spotkac.
Dzisiaj na obiad minestrone che fantasia:-D
eve pewnie korzystajcie bo jak Patryk pojdzie do szkoly to juz tak pieknie nie bedzie:-)

reklama
czesc Dziewczyny, tak jak luczka juz pisala u nas leje, ja to normalnie nie znosze takiej pogody, ale o dziwo jestem zywsza niz ostatnio jak slonce swiecilo, wszystko juz mi sie poprzestawialo, nic juz z tego nie rozumiem ;-)

luczka eve ja jestem oczywiscie jak najbardziej za :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry