• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

strega byla zobaczyc fotki...jaki mati sliczny,taka kruszynka piekna...twoj maz to facet stworzony do noszenia dzieckaw chuscie..
ja chusty nie mam,ale na forum wloskich styczniowek duzo dziewczyn ma i bardzo sobie chwali pod kazdym wzgledem,ze wygoda dla matki a takze dla dziecka...a wiec ivi moze kup sobie taka ,jezeli mala niunia kochana twoja domaga sie raczek mamuni,to napewno tym sprawe rozwiazesz,a czemu twoj maz nie chcial podac tacchipiryny?ja przy 4 szczepieniach podalam 3 razy,przy ostatniej szczepoince z poniedzialku nie maial temperatury,ale to ta przy ktorej moze pojawic sie po tygodniu-10 dniach,wiec jeszcze nie powiedziane,mi lekarka przy szczepieniu powiedziala ze moge dac tachipiryne nawet jezeli nie ma goraczki ale jest niespokojny,to znaczy ze go nozki bardzo bola i ze tachi mu pomoze,ja dalam bo mial zawsze temperature...
a ciezki okres minie ..pozostana tylko mile wspomnienia...zobacz giulio moj juzduzy chlop,biega po domu,spi 12 godzin w nocy plus 3 w dzien(dzis rano obudzilam go o 9.10,bo spal od wczoraj od 21.00,)a teraz mam go na rekach bo wlasnie sie obudzil,zasnal o 13.10
u nas snieg nadal pada,za oknem taka prawdziwa polska zima,pol metra sniegu albo lepiej....ale nie zamkneli szkol,wlasnie czekam na mojego ucznia...za pol godzinki sie zjawi..

reklama
strega ile wazyl i mierzyl ?naprawde sliczniutki byl(teraz tez jest oczywiscie)taki z gazety lub z reklamy..
a co do paszportow to na unie nie ma od paru lat marca da bollo ale poza unie niestety tak,40 eu z groszami i wazna jest tylko rok,che palle...

49cm i 3160g..a teraz ma 21mcy za 3 dni i nie wiecje niz 84-85cm i pewnie te 13-13.5kg..zalelzy czy w pampku czy po posilku czy na czczo .-)))))

Ostatnia edycja:
strega ta Wasza chusta wyglada na fajniejsza, ta nasza to kawal dlugiego materialu, ja to sie tym hoho ile razy moge owinac ;-) jak nasz Alek bedzie taka maruda jak Miko to kupimy sobie koniecznie taka sprytniejsza wlasnie :-)
a zdjecia superowe! :-)

no niezle, moj Miko ma 12,5 kg, niedawano z ciekawosci zwazylismy go w aptece ;-) ale juz bez pampka ;-)

cucciola mamy grupe "mamy polki we wloszech" musisz usmiechnac sie do naszej wspanialej administratorki sicilpol, zeby Cie dodala, jak nie masz dostepu, dobrze mowie?

Kosmitka, strega, mam plecak do noszenia malej na brzuchu taki specjalny. Zasada podobna do chusty, tylko wiazac nie trza ;-) mala mi pieknie w nim usypiala i plecy odpoczywaly, sek w tym, ze teraz mnie boli taki odcinek kregoslupa, ze czy plecak, czy rece to jeden wal.. dzisiaj w nocy ledwo sie z lozka podnosilam, moj mi zamontowal masazera na kanapie, ide sie pomasowac, moze cos mi to da :-(Ja ogolnie mam lichy kregoslup, reszta ok, ale kregoslup nawet jak miala siedzaca prace, to tak doskwieral na wysokosci lopatek ze az czasem plakalam z bolu.. Oczywiscie moja wina, bo krzywy kregoslup nigdy nie doprostowany bo na korekcje chodzic nie chcialam i teraz owocuje :szok:

zobaczymy czy tym razem mi sie uda...czy znowu strega mnie wyprzedzi!!
dziendobry kobitki moje...
u nas caly czas snieg pada,ne przestalo na 5 minut..naprawde zima na calego..
u was jak?dzis niby w rzymie miall padac snieg..rzymianki przekazywac szybko wiadomosci..
biore sie za robote,a dopo ciaoooooooooo
agatka..wrocilas?nie zasypalo cie gdzies po drodze?

Buon giorno:-)
melduje sie i ja, dzisiaj u nas sloneczko swieci:rofl2:, po sniegu pozostaly tylko slady no i szczyty gor zasniezone, choc ponoc na weekend zapowiadaja go duzoooo. W kazdym razie bobas w szkole juz dzisiaj, po wczorajszym odpoczynku dzisiaj poszedl chetnie, a wczoraj nie bylo nikogo w przedszkolu, tak na marginesie:tak:.

dzien dobry ...no anika dzisiaj Ci sie udalo..ale to tylko dlatego ,ze o 8 mialam wazne spotkanie -prezentowanie rezulatow z 2011 roku i nowej org...malo optymistyczne ...1000 ososb dio zwolnienia w Europie. O 10.45 kolejne...moze bedzie wiecej szczegolow..ale kolorowo nie ejst

do pozniej ..mielgo dnia

PS u nas napadalo ok 20cm swiezego sniegu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry