• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

sicilpol jaka stara? to ja bylam jeszcze starsza i jeszcze planuje ciaze:-D a bezsennosc w ciazy to chyba normalne ja na poczatku ciazy spalam na stojaco a potem tak jak ty szlam spac o 22 i budzilam sie o 2 i ogladalam tvn style:-D duzo dziewczyn narzeka na bezsennosc w ciazy. Dobrze ze cukier w normie chociaz nie musisz odmawiac sobie truskaweczek:-D trzymam kciuki zeby inne wyniki sie unormowaly i daj znac co tam ginekolog powiedzial. Milego pobytu u tesciowej.

Anika mam nadzieje ze chlopaki ci zdrowieja.

Milego weekendu dziewczyny i zdrowka dla chorowitkow zycze

reklama
Hej dziewczynki ja na moment:tak:
strasznie kiepsko sie czuje ok 4 Fiammi zrobila nam pobudke z tym kaszlem,zaczela wymiotowac ajj szkoda gadac:baffled:
dziewczyny jak Wasze pociechy??Anikajak brzdace??
sicilTy za stara??moja siora ma 37 lat i dopiero ma w planach pierwsza ciaze!!!no i ja w Twoim wieku chociaz prawde mowiac w IIItrymestrze tez mialam problemy ,w ostatnim miesiacu ciazy ne emoglam spac bo mialam dziwnie zatkany nos nie oddychalam okropienstwo,rece mi dretwialy jak nie wiem budzilam sie z bolem(tunnel carpale),puchly nogi ,ni emoglam sie doczekac rozwiazania!!!ojj jeszcze troszke dasz rade!!!
kosmitkafajnie ,ze u Ciebie wszystko ok i aby tak do konca!!!
Kochane milego weekendu zycze!!!

melduje sie my juz w domku mala jest sliczna i spokojniutka .je ,spi i sie smieje SDC10837.jpg

pinky CUD MIOD I MALINA TA DZIEWCZYNA:-).MOJE OGROMNE GRATULACJE.
sil szczesciara z ciebie ze ta fasolka juz tak:szok: wysoko poszla.moja ma ledwie dwa centymetry i ledwo ja widac.ale u ciebie to cieplej jak u mnie w umbrii,nie ma co porownywac.a kiedy ja sialas?bo ja niecaly miesiac temu.u mnie na jutro zapowiadaja deszcze,zobaczymy czy sie sprawdzi.
milej niedzieli dziewczyny.

pinky- gratki!!!! przesliczna!!! :)
luczka- dzieki, mam nadzieje, ze poniedzialek przyniesie nam same dobre wiesci :tak: ja mam 33lata, no wiecie, pierwsze dziecko, mimo wszystko troche pozno ;-) maz 40 w tym roku a mowia, ze wiek faceta tez sie liczy...
kosmitka- dzieki, fajnie masz, ale tak sobie tez mysle, ze Ty zdrowo sie odzywiajac i z glowa, stworzylas lepsze warunki dla bobo niz ja niestety, bo ja lasuch jestem :no: mysle, ze to tez moze byc wina tego stanu
cucciola- podnioslas mnie na duchu z tym wiekiem, bowiem moja siostra takze stoi przed pierwsza ciaza, tzn. maja niestety z tym problem na dodatek ona panikuje, ze juz jest za stara, ja jej usiluje przetlumaczyc, ze nie ma racji, ale ona niestety strasznei sie tym przejmuje :( tez 37lat ma
agatka- ja tez niecaly miesiac temu, od razu do gruntu, tzn u mnie donic ;-) za to moja siostra robi z rozsadow i tez jej troche wiecej czasu zajmuje, fakt, tu bylo ostatnio dosc cieplo i sloneczko dawalo, albo wiesz, moze inny gatunek po prostu?

Dziewczyny, dzis powiedzielismy tesciowej imie malego :tak: przezyla i my tez ;-) chociaz stwierdzila ze nie jest entuzjasta tego imienia, no ale trudno ;-)

pinkyco za slicznosci:happy2:Gratulacje mamusiu!!!Jak sie czujesz??
sicilnajwazniejsze,ze sie podoba rodzicom!!!my trzymalismy w tajemnicy az do konca ,chcielismy ominac zbedne uwagi tego typu;-)

reklama
pinky- gratki!!!! przesliczna!!! :)
luczka- dzieki, mam nadzieje, ze poniedzialek przyniesie nam same dobre wiesci :tak: ja mam 33lata, no wiecie, pierwsze dziecko, mimo wszystko troche pozno ;-) maz 40 w tym roku a mowia, ze wiek faceta tez sie liczy...
kosmitka- dzieki, fajnie masz, ale tak sobie tez mysle, ze Ty zdrowo sie odzywiajac i z glowa, stworzylas lepsze warunki dla bobo niz ja niestety, bo ja lasuch jestem :no: mysle, ze to tez moze byc wina tego stanu
cucciola- podnioslas mnie na duchu z tym wiekiem, bowiem moja siostra takze stoi przed pierwsza ciaza, tzn. maja niestety z tym problem na dodatek ona panikuje, ze juz jest za stara, ja jej usiluje przetlumaczyc, ze nie ma racji, ale ona niestety strasznei sie tym przejmuje :( tez 37lat ma
agatka- ja tez niecaly miesiac temu, od razu do gruntu, tzn u mnie donic ;-) za to moja siostra robi z rozsadow i tez jej troche wiecej czasu zajmuje, fakt, tu bylo ostatnio dosc cieplo i sloneczko dawalo, albo wiesz, moze inny gatunek po prostu?

Dziewczyny, dzis powiedzielismy tesciowej imie malego :tak: przezyla i my tez ;-) chociaz stwierdzila ze nie jest entuzjasta tego imienia, no ale trudno ;-)
Ja mialam 34 lata jak urodzilam Lorenzo;-) nie uwazam sie za stara;-) w szpitalu gdzie rodzilam to byla srednia ciaze przeszlam bardzo dobrze pracowalam fizycznie do 7 miesiaca i prawie do konca po schodach wbiegalam moja kolezanka urodzila majac lat 25 i ciaze przechodzila fatalnie tak ze nie o wiek tu chodzi;-) kazda ciaza jest inna moze ty za te meczarnie bedziesz miala latwy porod ja sie troche ucierpialam.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry