luczka
Fanka BB :)
sicilpol jaka stara? to ja bylam jeszcze starsza i jeszcze planuje ciaze
a bezsennosc w ciazy to chyba normalne ja na poczatku ciazy spalam na stojaco a potem tak jak ty szlam spac o 22 i budzilam sie o 2 i ogladalam tvn style
duzo dziewczyn narzeka na bezsennosc w ciazy. Dobrze ze cukier w normie chociaz nie musisz odmawiac sobie truskaweczek
trzymam kciuki zeby inne wyniki sie unormowaly i daj znac co tam ginekolog powiedzial. Milego pobytu u tesciowej.
Anika mam nadzieje ze chlopaki ci zdrowieja.
Milego weekendu dziewczyny i zdrowka dla chorowitkow zycze
a bezsennosc w ciazy to chyba normalne ja na poczatku ciazy spalam na stojaco a potem tak jak ty szlam spac o 22 i budzilam sie o 2 i ogladalam tvn style
duzo dziewczyn narzeka na bezsennosc w ciazy. Dobrze ze cukier w normie chociaz nie musisz odmawiac sobie truskaweczek
trzymam kciuki zeby inne wyniki sie unormowaly i daj znac co tam ginekolog powiedzial. Milego pobytu u tesciowej.Anika mam nadzieje ze chlopaki ci zdrowieja.
Milego weekendu dziewczyny i zdrowka dla chorowitkow zycze

wysoko poszla.moja ma ledwie dwa centymetry i ledwo ja widac.ale u ciebie to cieplej jak u mnie w umbrii,nie ma co porownywac.a kiedy ja sialas?bo ja niecaly miesiac temu.u mnie na jutro zapowiadaja deszcze,zobaczymy czy sie sprawdzi.
mysle, ze to tez moze byc wina tego stanu
Gratulacje mamusiu!!!Jak sie czujesz??