• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

anija dzisiaj zaczne inchalacje a Lorenzo robi caly czas
ja bylam u lekarza nawet robilam przeswietlenie ale znowu wrocily moja mama mowi zeby zrobic naparowke z rumianku tzn glow nad garnkiem z gotujaca sie woda kiedys tak robilam chyba musze zrobic. Mi tez nawet kaktusy umieraja:-D a tesciowa na kazda okazje daje mi w prezencie jakies kwiatki doniczkowe a one gina smiercia naturalna pewnie daje mi nie od serca;-)

reklama
Dzien dobry italopolki
ale pogoda, miodzik po prostu, leje od wczoraj...brrrrr
Wczoraj w rzymie nawet na sekunde nie przestalo padac deszczycho, no ale niewazne.
Pecora nera fajny nick;-), ciekawe czy przypadkowy? skad jestes z PL? Auguri dla fasolki, z tego co podczytalam to jeszcze nie wiesz czy chlopczyk czy dziewczynka. Ja tez mialam od poczatku przeczucia, ze chlopczyk i nie zawiodl mnie instykt, mimo, ze wszyscy twierdzili ze dziewczynka, bo kasztalt brzucha, bo zachcianki, bo to, bo tamto...najwazniejsze by dziecko bylo zdrowe.
Luczka podeslij do mnie kwiatuszki, u mnie rosna na calego, kocham kwiatki, taras mam juz caly ukwiecony, a w domu mam swira na storczyki:tak:
Kochane milego weekendu wszystkim zycze

Ostatnia edycja:
eve storczyki mi tez sie podobaja i nawet tesciowa mi dala jednego jak Lorenzo sie urodzil ale niestety tez zginal smiercia naturalna a szkoda
Dzisiaj w Rzymie tez pada caly czas:wściekła/y:

witam!
u nas dzisiaj bez deszczu,ale ponuro
:-(chwile tylko dziela od opadow...
maz wrocil o czwartej nad ranem oczywiscie,rece po lokcie brodne,probowal sam reperowac,ale sie nie udalo i czekal na mechanika,dobrze ze stal pod wiaduktem,to nie zmokl,bo deszcz w ogole nie przestawal padac
,smial sie ze jakby jechal sam to by zaczal plakac:-Da tak z kolega to go pozytywnie nastawial:-Dja oczywiscie nie spalam dopoki nie przyjechal,myslalam,myslalam...
oczywiscie wtedy do glowy chyba wszystko przychodzi,jeszcze wczoraj byl 13sty
:rofl2:
rano w ogole wstac mi sie nie chcialao:no:
obiad udalo mi sie zrobic
;-)podlogi pomylam,troche ogarnelam mieszkanie,i chyba poloze sie:zawstydzona/y:nie mam sily:no:
witaj Pecora Nera!!!!
mam nadzieje,ze zostaniesz z nami dluzej,bo anjoo cos nie widac???

Sicilpol.....!!!

Milego odpoczynku zycze!!!:tak:ide moze kawe sobie zrobie...

ps.u mnie tez kwiaty dlugo nie zyja:no:

a u nas od rana leje jak z cebra.Lenka spi ,Maja u kuzynki si e bawi , a ja siedze i latam po necie.co do fb tez mam konto ,wiec jezeli chcecie moge wyslac na priv.a tak przy okazji , to jak moge obejrzec zdjecia w galerii?
Pecoranera witaj.ja niedawno urodzilam coreczke i powiem ci szczerze , ze porod tutaj wspominam o wiele lepiej niz ten w Polsce.wiem , ze nie kazdy szpital jest taki sam i nie ma co uogolniac , ale ja gdybym miala znowu rodzic wybralabym znowu Wlochy i szpital w Piombino.opieka o niebo lepsza , wszyscy mili i uprzejmni.to jest moje zdanie i kazdy oczywiscie moze miec inne.
przez ta pogode mam lenia niesamowitego , a jeszcze sterta prania czeka na poprasowanie ,ale to chyba zostawie na juto a teraz lece , przytule sie do niuni i ninananna.pa

a u nas od rana leje jak z cebra.Lenka spi ,Maja u kuzynki si e bawi , a ja siedze i latam po necie.co do fb tez mam konto ,wiec jezeli chcecie moge wyslac na priv.a tak przy okazji , to jak moge obejrzec zdjecia w galerii?
Pecoranera witaj.ja niedawno urodzilam coreczke i powiem ci szczerze , ze porod tutaj wspominam o wiele lepiej niz ten w Polsce.wiem , ze nie kazdy szpital jest taki sam i nie ma co uogolniac , ale ja gdybym miala znowu rodzic wybralabym znowu Wlochy i szpital w Piombino.opieka o niebo lepsza , wszyscy mili i uprzejmni.to jest moje zdanie i kazdy oczywiscie moze miec inne.
przez ta pogode mam lenia niesamowitego , a jeszcze sterta prania czeka na poprasowanie ,ale to chyba zostawie na juto a teraz lece , przytule sie do niuni i ninananna.pa
Kochana podaj mi namiar na PW
musisz dolaczyc do nas do grupy

A ja jednak pojechalam na dzialke ale nie zeby cos robic bo pada non stop ale zawiesc obiad pieskowi i troche sie z nia pobawic.co prawda w garazu bo o wyjsciu na zewnatrz nie ma mowy bo bloto okrutne na dzialce ale i tak byla zadowolona.

reklama
u mnie wlasnie przestalo padac,ale zimno i wieje....wrocilismy z zakupow,mielismy isc do znajomych ale ich mala ma ospe wiec odpada...wyslalam moich po pizze bo mi sie nie chce wychodzic i zjemy w domu obejrzymy jakis film...mam nadzieje,ze jutro sie rozpogodzi bo mam juz dosc....milego wieczoru...
luczka z ta naparowka to racja mi mama kazala robic z szalwia bo podobno lepiej sciaga....kto wie...ale ja nie lubie robic,choc wypadaloby sie zmusic...
eve mam nadzieje,ze na badaniach wszystko ok....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry