Agnieszka 73
Zaangażowana w BB
Witajcie.Padam z nie wyspania.Viki daja popalic zeby-jeszcze nie wyszly .Najgorzej jest wieczorem i w nocy. Evelik gratuluje powrotu do pracy, ja chyba tez bede musiala rozejrzec za czyms normalnym, a nie dorywczo.Ale to od wrzesnia jak mala pojdzie do zlobka.Nie chce jej zostawiac z tesciowa bo pozwala malej na wszystko.W domu jak Victoria je posilki to bez zabawek a u tesciowej caly stol zawalony zabawkami i jedzenie jogurtu trwa czasami godzine.
Anika ja swojej malej kupowalam sukienke do chrztu w Polsce.Tutaj przyznam sie nie znalazlam nic ciekawego a jak juz cos wynalazlam to cena jak z kosmosu-nawet 120 euro.Victoria zostala ochrzczona szybko miala 5 tygodni.No i mamy polskiego ksiedza.Tak wiec nawet w te swieta zaniose koszyczek do swiecenia z polska kielbaska i szyneczka-juz sie doczekac nie moge.Bedzie barszczyk bialy z jajeczkiem no i chrzan nasz polski przyjedzie.
Nie moge jechac do Polski na swieta ,to polskie swieta przyjada do mnie.
Dzisiaj moja gwiazda o 20:55 skonczyla 10 miesiecy.
Anika ja swojej malej kupowalam sukienke do chrztu w Polsce.Tutaj przyznam sie nie znalazlam nic ciekawego a jak juz cos wynalazlam to cena jak z kosmosu-nawet 120 euro.Victoria zostala ochrzczona szybko miala 5 tygodni.No i mamy polskiego ksiedza.Tak wiec nawet w te swieta zaniose koszyczek do swiecenia z polska kielbaska i szyneczka-juz sie doczekac nie moge.Bedzie barszczyk bialy z jajeczkiem no i chrzan nasz polski przyjedzie.
Nie moge jechac do Polski na swieta ,to polskie swieta przyjada do mnie.
Dzisiaj moja gwiazda o 20:55 skonczyla 10 miesiecy.
Ostatnia edycja:

i jescze jednego nie moge sie doczekac... wlasnie tych pierwszych ruchow.. w ktorym miesiacu dziewczyny poczulyscie po raz pierwszy ruchy? Jak zareagowalyscie? Opowiedzcie troche 
! Ale Ty masz zdecydowanie lepszą i mam nadzieję dobrze płatną pracę, ja jeszcze w tym roku wytrzymam ale od przyszłego będę się starać coś lepszego znaleźć bo to nie praca dla mnie...ale lepsze to niż nic. Ja mam licencjat z administracji ukończony w PL i chciałabym coś w tym kierunku znaleźć, może się uda! Ja już z ipla korzystam od dawna ale niektórych programów i filmów nie można obejrzeć tylko w PL, a szkoda...