Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
niestety tak,jakos poprawy nie widze,jak jedna noc jest ok to nastepnacucciola79 pisze:zytawciaz mala zle sie czuje??to przez to te nocki??

ja na bb a tu piekny deszczyk popadal a teraz piekne slonce
zyta Antek urodzil sie dzien po terminie 20 maja, Mikolaj 2 tyg przed terminem 4 maja, teraz termin mam ten sam co zawsze, od 1 maja bede gotowa :-)
luczka to ja z 5 maja sie wycofuje, zeby Ci sie zle nie kojarzylo ;-) w sumie to najlepiej by bylo w tygodniu, w godzinach pracy przedszkola ;-)
strega no to fajna pocieszka taka wycieczka do Krakowa, udanego pobytu no i oby Mateuszkowi szybko przeszlo!!!
nie martw sie cos znajdziesz, bedziemy trzymac kciuki!
Zmęczony bo na nóżkach poszli, za to dostali mapy i szli jak poszukiwacze skarbówjestem kochane,dzieki ze sie o mnie pytalyscie,ale nie tak latwo pozbyc sie mnie..
tak dziewczynki ,mieszkanie sprzedane, w 2 tygodnie po wystawieniu na internet...az nie moge w to jeszcze uwierzyc..juz mi przykro ze musze stad odejsc..
bede w tym momencie bardzo skromna..hahaha,ale ja zawsze mowilam ze moje mieszkanko jest male ale bardzo ladne,a do tego cena byla kuszaca...to tyle na temat mieszkania...
cucciola,zyta...co do zebow to nie ma reguly,moj giulio mial ponad 11 miesiecy...
ale znam dzieci co w wieku 4 miesiecy mialy juz 2...u nas nadal strasznie zimno,co pol godziny pada....
nnasz papi zostawial nam samych na 2 dni..pojechal sobie w delegacje,cale szczescie ze jutro wieczorkiem juz wraca.....my nieprzyzwyczajeni...
jak dam rade to napisze cos wiecej wieczorem,teraz musze zmykac...