Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Będę rodzić w Polsce, ale żałuję,że nie we Włoszech, bo byłoby Nam łatwiej wtedy. Ale można drugie hehe Mam zamiar rodzić w Bielsku w Wojewódzkim. Już nie możemy się Maluszka doczekać!!
Ja mieszkam na Bestwińskiej...
.i ja rowniez mam cicha nadzieje ze w koncu sie uda.marzy nam sie nasze wlasne malenstwo,chociaz jedno....:-(.
co porabiasz ciekawego w italii anika? ja jestem jak to sie mowi tutaj:casalinga i jest mi z tym dobrze.moj nazeczony ma dobra prace i nie musze sie o nic martwic.moj nazeczony pochodzic z sarno a ja w polsce spod gdanska a dokladniej ze tczewa.a ty gdzie mieszkasz?WiytajPrzepraszam, ale mam pytanie: czy Wy wszystkie jesteście rodzinami z Polski, które wyjechały i mieszkają we Włoszech czy może macie mężów Włochów?? Ja przyjadę do Włoch jeszcze nie z mężem, ale w przyszłym roku będziemy już małżeństwem i Naszym synkiem :-)
Jaka u Was pogoda?? U mnie nawet słonecznie...
Pozdrawiam