• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Eve916, a to z której części Czechowic byłaś?? Ja mieszkam jeszcze w południowych. A do Włoch, to wybieram się w stronę Ligurii. Pozdrawiam :-)

reklama
O Boze, ja tez z poludniowych Asinka, czyli musimy sie znac, chocby tylko z widzenia :) ale mysle, ze Ty jestes mlodziutka :-),bo jesli 85 w twoim nicku oznacza rok urodzenia to jestes mala dziewczynka :) wiec ja moze znam twoich rodzicow, rodzine;-). Szkoda, ze bedziemy w IT daleko, bo ty na polnocy ja w srodkowych, az trudno uwierzyc jaki ten swiat maly!!!Bedziesz rodzic w PL, prawda??juz masz z gorki, jeszcze kilka dni i przytulisz malenstwo, tak na marginesie, ladne imie wybraliscie :)
Pozdrawiam goraco

Tak, Eve 85 to mój rocznik :-) i tak mała, to już nie jestem, w szczególności teraz ;-):-D Będę rodzić w Polsce, ale żałuję,że nie we Włoszech, bo byłoby Nam łatwiej wtedy. Ale można drugie hehe Mam zamiar rodzić w Bielsku w Wojewódzkim. Już nie możemy się Maluszka doczekać!!
Pozdrawiam również :-)
Aha, jeszcze pewnie się okaże,że mieszkałyśmy obok siebie :-p Ja mieszkam na Bestwińskiej...

Pogoda jest dobijajaca!!! dzisiaj juz nie tyle, ze pada to jeszcze jest potwornie zimno, w sobote wlaczylismy ogrzewanie!!!:szok:
lekka przesada prawda??!! jest juz MAJ!!!! naprawde nie moge sie doczekac 40 stopni, kocham gorace lato wloskie.....
Asinka ja na Legionow....z porodem to wiesz, w sumie niewazne gdzie, bedziecie mieli troche do czynienia z biurokracja, ale wszystko na spokojnie sobie pozalatwiacie, domyslam sie, ze tatus maluszka jest IT??
Pozdrawiam:-)

Nie, my oboje jesteśmy Polakami :-) Moja mama tam już rok mieszka, także pojedziemy do Niej. A co do pogody, to u nas też się tak ochłodziło w tym tyg. Ale słonko świeci. Ale też marzą mi się już te włoskie upały...

Witam was serdecznie dziewczyny i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona:-).ja mam na imie agnieszka i od 6 lat mieszkam we wloszech,a dokladniej w okolicach perugi.ja rowniez mam nazeczonego wlocha i staramy sie juz 5 rok o dzidzie:-(,ktora jakos nie przychodzi.moze nastepnym razem.

witaj agata1378,ania z tej strony sie klania,mam nadzieje ze juz w krotce uda ci sie zajsc w ciaze,i podzielisz sie z nami ta wspaniala wiadomoscia,ja mam dwoch chlopakow,wspaniale przezycie moment w ktorym na tescie ciazowym wychodza ci 2 przyslowiowe kreski...

dziekuje za przyjecie mnie do waszego grona:happy:.i ja rowniez mam cicha nadzieje ze w koncu sie uda.marzy nam sie nasze wlasne malenstwo,chociaz jedno....:-(.
a tak z innej beczki:-D co porabiasz ciekawego w italii anika? ja jestem jak to sie mowi tutaj:casalinga i jest mi z tym dobrze.moj nazeczony ma dobra prace i nie musze sie o nic martwic.moj nazeczony pochodzic z sarno a ja w polsce spod gdanska a dokladniej ze tczewa.a ty gdzie mieszkasz?

Przepraszam, ale mam pytanie: czy Wy wszystkie jesteście rodzinami z Polski, które wyjechały i mieszkają we Włoszech czy może macie mężów Włochów?? Ja przyjadę do Włoch jeszcze nie z mężem, ale w przyszłym roku będziemy już małżeństwem i Naszym synkiem :-)
Jaka u Was pogoda?? U mnie nawet słonecznie...
Pozdrawiam
Wiytaj :) Ja jestem polka z facetem wlochem, mi do malzenstwa sie nie spieszy, ale tylko z powodu ciazy, bo bardzo nie chce isc do oltarza z brzuszkiem, wiec odkladam ile sie da, zeby urodzic i stracic wage ktora przybiore :) Coz poradze na to, ze zawiodlam sie i nacierpialam baaaaardzo przez Polaka, a moj ukochany wloch to dla mnie osmy cod swiata :) nie zamienialbym go na nikogo innego :)
Witam nowe forumowiczki, pozdrawiam serdecznie stale czlonkinie :) Kurcze szkoda ze wszystkie jestesmy tak daleko od siebie, milo by bylo czasem spotkac sie na jakiejs kawce :(

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczor dziewczyny.U mnie dzisiaj byla nawet w miare pogoda i slonko swiecilo:-),nawet humor mi sie poprawil bo ostatnio taka jakas przygnebiona jestem,niewiem moze to pogoda a moze to za sprwka mojej siostry-spodziewa sie dzidziusia a ja jakos nie moge sie tym ostatnio cieszyc,smutno mi ze ona w ciazy a ja nie:-(.Moj nazeczony swiata poza mna nie widzi i nie moze patrzec jak cierpie,ale coz on biedny moze mi pomoc-jedynie byc przy mnie.Jestem w fazie badan czemu nie moge miec dziecka,zobaczymy co pokaza badania,pierwsze rezultaty w piatek do odbioru.
Pr5zepraszam jesli troche pomazekalam,ale troche mi razniej teraz.Naprawde szkoda ze jestesmy tak rozzucone po calym kraju,nawet spotkac sie nie mozna na pogaduchy a Umbria to zeczywiscie jeden z najpiekniejszych rejonow.Ciesze sie ze tu mieszkam od samego poczatku i nie zamienilabym jej na zaden innym rejon.jak mi sie uda to wkleje wam zdjecie z mojego balkonu. 100_0812.jpgto zdjecie bylo robione mniej wiecej w polowie kwietnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry