Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czy Wy tutaj w Italii je gdzies widzialyscie'?ja przeszukiwalam wszystkie sklepy i u nas nie ma
no wlasnie tutaj nie ma a w sklepie polskim babka miala ale jakies rumunskie mowila,za sa jak nasze polskieCucciola .... ja zawsze chrupki krakowskie przywoze z Polski ...na szczescie sa leciutkie..i nawet nie gniota sie w walizce. Moi rodzice troche paczek nawiaza.... tutaj nie spotkalam sie z takimi chrupami.
One w skladzie maja albo sama kukurydze ...a sa tez te z dodatkiem soli.
w sklad oprocz kukurydzy i soli wchodzil olej roslinny ,jakos tym rumunom non mi fido jak to moj maz mowi,kto wie jaki olej uzywaja wole nasze krajowe chociaz wiem co dziecko je!!!a jak Mateuszek dzisiaj??no wlasnie tutaj nie ma a w sklepie polskim babka miala ale jakies rumunskie mowila,za sa jak nasze polskiew sklad oprocz kukurydzy i soli wchodzil olej roslinny ,jakos tym rumunom non mi fido jak to moj maz mowi,kto wie jaki olej uzywaja wole nasze krajowe chociaz wiem co dziecko je!!!