• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

suchajcie ..wyskoczyla mi jakas "gula" na glowie ...tnz w dolnej czesci ..od ucha w lewo, po lewej stronie

oczywiscie zaczelam szukac w necie....gdzie sa polozone wezly chlonne wszystkie, bo moze to wezly jakies karkowe cyz jakies mi wywalilo przy tej infekcji co mam ..i boli mnie jak dotykam wlasnie w tym samym miejscu co ten dzidzius z linka ma guza...

www.insomnia.pl/dziwny_b%C3%B3l_z_ty%C5%82u_g%C5%82owy-t627266.html chyba jednak

bede musiala sie wybrac od lekarza

Ostatnia edycja:
reklama
kosmitko idzie jakies taki wezel wlasnie w strone potylicy. Ja ogolenie mam troche powiekszone wezly chlonne ..juz mi tak zostalo..bo w dziecinstwie mialam mononukloze...ale tam pierwszy raz mi cos wywalilo. Wyczulam to wczoraj...chcialam poogladac ale za chiny sie nei dopatrze w lustrze tego sama, bo zakrywaja wlosy..i nawet po odgarnieciu ich nic nie widac...
dren_wezly.gif

Dzien dobry sobotnio:-)
strega mam nadzieje ze wszystko ok bylas u lekarza z tym guzem? i nie czytaj co pisza w internecie,

co slychac u Was dziewczyny? chyba sie wypalilysmy;-) i nie chce sie nam pisac no i piekna pogoda pewnie wszysykie siedzicie w parkach.
My wlasnie sie wybieramy na rynek po owoce ja i Lorenzo juz gotowi ale wstal papi-maz i stwierdzil ze tez chce isc z nami wiec czekamy az sie wyszykuje... o juz gotowy;-) idziemy wpadne pozniej.
Milego dnia!!!

hej hej wszystkiego najlepszego dla wszystkich polskich mam z okazji dnia Matki!

Ja mama takie dzien matki,ze hej ..co 5 s krzyczy mama..wszystko dzis na nie i trzeba dodac,ze pobudka o 6.10 dzisiaj byla.
Dopiero co zasnal ..ze zmeczenia ...bo wczesniej awanture urzadzil bo chcial jesc dentinox z tubki.... ufffffa mam dosc...ogolnie jest mega rozkapryszony a do tego jeszcze efekt zabrania mimi (czytaj smoczka) i mamy bonanze

Na szczesci jutgro mam wolne....jade zeznajomymi na wycieczke po cantinach..bo w tych dniach Cantine Aperte
http://www.bortonevivai.it/news/cantine-aperte-2012.php

Cisza faktycznie jak makiem zasial..pewnie dlatego, ze troche sie pogoda zaczela poprawiac i wszystkie na powietrzu.
Ja dzisiaj w domu..bo raz, ze sama sie nie czuje w formie a jutro wycieczka a dwa...wczoraj wieczorme poszlismy na festa del pesce...praktycznie pod domem (pozniej slyszalam ja do 1 w nocy) a ze wieczorem troche wialo i Mati oczywiscie chcial biegac na zewnatrza a nie w namiocie gdzie bylo jedzonko i rezulatat taki dzisiaj juz chrypi i rano trocvhe kaszlal....Takze lepiej zeby sie to nie rozwinelo w jakies kolejne zqapalenie gardla lub cos takiego ..co prawda jak cos juz zalapal to zlapal.

Ostatnia edycja:
agatka gratuluje pisklakow:-) a ostatniego posta do kogo pisalas? bo go nie rozumiem:-D

nie ma to jak wstac o 6 rano w niedziele:-D leze na kanapie i sie nudze dzisiaj ostatni raz idziemy na basen bedzie mi go brakowalo nastepny kurs zacznie sie we wrzesniu w lipcu bedziemy plywac nad morzem ale to nie to samo trzeba bedzie sie wybrac na jakis basen otwarty w czerwcu no i w Polsce do Aqua Parku

Wracajcie dziewczyny chociaz sie zameldowac co u Was?
Milej niedzieli.

oj widze ze kosmitka mnie uprzedzila z odpowiedzia:-).dopiero teraz zauwarzylam ze znikl post.ja dopiero wrocilam z dzialki i obiadek mam nastawiony.dzisiaj watrobka z cebulka i ziemniaczki zapiekane.a jutro rano badania krwi a przed obiadem usg na ktore jade razem z moim F.juz sie nie moge doczekac aby zobaczyc moja fasolinke:-D

reklama
agatka pieknych widokow na USG!!! :-)

moje wszystkie chlopaki juz spia :szok: wyjezdzili sie, wybiegali i padli, ja tez sie klade, bo jutro ja i Aleks mamy wizyte u poloznej o 9tej, a to nielada wyzwanie, zeby cala rodzine rano wybrac i zdazyc na 9ta...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry