Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Anika odrazu mnie zrozumialas o co mi chodzi
ja do cuccioli delikatnie a ty prosto z mostu;-) ale dobrze zrobilas bo cucciola to jest naprawde wazne usg uwiesz mi ze moja pediatra powiedziala mi ze wszystko w porzadku na szczescie usg zrobilismy jak Lorenzo mial 2 miesiace bo w jego przypadku nawet miesiac do przodu bylo by pozno ale tak jak mowi Anika czy kosmitka nawet mala dysplazja to problem bo na poczatku moze byc jej nie widac a potem wychodza problemy
i zapytal sie gdzie ona byla do tej pory, dziewczyny obydwie maja dysplazje jak byly male mialy robione usg ale nikt tego nie widzial teraz nosza buty ortopedyczne i nie wiem co i jak ale jest nie ciekawie
pojde na latwizne
a teraz swiata po za nim nie widzi

.nie ma to jak wlasny ogrodek i wlasnorecznie wychodowane warzywka,zupelnie inny smak jak kupne.w poniedzialek ogrodnik ma dowiezc mi sadzonek buraczkow.no i kurczaczki przewiezione na dzialke,juz w kurniku pomieszkuja.a najlepsza byla moja psinka.zaglada do kurnika polgebkiem i patrzy na nas czy moze wejsc,a ze bylismy oboje w srodku wiec pozwolilismy jej wejsc,no i patrzy na te maluchy i wacha.ja mialam jednego na rece ata nasza malpiszonica chciala pozrec malucha
,lepetyna juz byla w pysku

.malo brakowalo a byloby jednego ptaka mniej na tym swiecie przez ciekawosc mojej psiny
z Lorenzo tez tak bylo;-) dobrze ze sie udalo za pierwszym razem bo jeszcze by sie rozmyslil![]()

hahaha ;-)
strega o my tez dostalismy skierowanie na to EKG, tzn. na wypisie ze szpitala obok tych bioderek bylo cos nabazgrane i pytalam pediatry co to jest i wlasnie powiedzial cos co brzmialo jak EKG ;-), jak spytalam czemu, to wczytywal sie w ta kartke ale nic nie wyczytal, powiedzial, ze nie wie czemu, ze to rutynowe badanie, dal nam skierowanie, ale ze nigdy nie robilam to sie tym nie przejelam ;-)
dziewczyny, Wy tez robilyscie te badania dzieciakom? bo ja pierwsze slysze, chyba ze w szpitalu robili, ale watpie...
ciekawe czy 2 raz da sie nabrac za pierwszym razem mowilam mu ze przeciez zajsc w ciaze to nie taki hop siup a tu niespodzianka
jak mu pokazalam test to sie nie zapytal co to znaczy?

ciekawe czy 2 raz da sie nabrac za pierwszym razem mowilam mu ze przeciez zajsc w ciaze to nie taki hop siup a tu niespodziankajak mu pokazalam test to sie nie zapytal co to znaczy?
![]()