Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
.juz chyba wiecej go nie zabierzemy ze soba,ale z drugiej strony nie moze wiecznie siedziec bo zapomni chodzic i dopiero bedzie klops bo bedziemy naprawde uwiezieni w domu a wiosna rusza budowa domu i musimy byc obecni cialem i dusza bo robotnicy nic nie beda robic tylko sie obijac.jak to mowi nasze przyslowie:koty spia a myszy charcuja
.
, tez myslalam o xperii ale w ofercie tre trzeba za nia placic a za niektore samsungi nie, jesli sie przeniose. No zobaczymy co tam wymysle:-)
. Jak masz ciastoline to tez jest fajnie cos z dzieckiem pokreowac, bo wyrabiaja mu sie raczki przez takie modelowanie w paluszkasz roznych ksztaltow, itp. CHoc wiele mam unika ciastoliny, plasteliny bo wbija sie w dywany. Ja tam sie nie martwilam, wazn bylo coby sie dziecie rozwijalo;-)
a mnie to denerwuje bo w domu nago mozna chodzic taka temperatura.

.no ale juz jest czysciutko no i psa taz wysrzatane i zrobiony wykop i wlozony kawal plastikowej rury aby odplywala woda lepiej bo zawsze zalane wszystko i wody po kostki,no ale i to zrobione i po wodzie sladu nie ma.dobrze ze zagroda jest spadkowa a rura poszla pod ogrodzeniem i cala woda poplynela na ogrod.wczesniej nie bylo kiedy tego zrobic bo zaszwe jak sobote czy niedziele szlismy na dzialke to lalo i w deszczu to malo przyjemnie sie pracuje:-).Witam wszystkich u nas deszczzowo i zimno my w domu bo Olcia znowu miala problemy z pecherzem nawet nie wiedzialam ze to takie trudne do wyleczenia calkowitego , no ale juz jest lepiej,,,,Hej! No tak, prawko teraz kosztuje i w PL i tutaj....ale zdać je to jest teraz sztuka wielkaprzepisy się teraz zmieniły...co tam ciekawego porabiacie w domku ze swoimi dzieciaczkami. Jakie zabawy im organizujecie? Tak z ciekawości pytam bo mi się pomysły wyczerpały:-)
Ciekawe co tam u Zyty, nic się nie odzywa?
Cucciola mleko powinno Ci samo zaniknąć jak już 7 mcy nie karmisz bez żadnych tabletek, to dziwne....

moja siostra od pecherza nabawila sie problemow z nerkami:-(wazne zeby porzadnie wyleczyc!!macie jakis antybiotyk??witam witam.Moja dieta no ostatnii zaniedbana ale moja waga ze mna niewaczy bywa ze pokaze 67 a bywa ze 70 no mam nadziej ze 70 juz niebedzie![]()