ptyniu widze ze i was dopadlo ,my to juz prawie z choroby wychodzimy tylko ze znowu moja cos zaczyna pokaszliwac ... grzeczny ten twoj synek chory i tyle czasu wytrzymal u nas to az tak dlugo sie nieczeka my idziemy5 mint wczesniej przed otwarciem i jestesmy pierwsi w kolejce zreszto dluzej Olcia by nie wytrzymala bo ona tylko jak wchodzimy do lekarza zaczyna placze ...a co do tych nog i bolesci u mnie moja mlodsza siostra to miala zawsze nasilalo sie wieczorem , pamietam jak mama smarowala jej nogi amolem , pamietam ze mama latala po lekarzach bo sie bala bo ona czasami plakala a lekarze jej mowili ze albo to sa bole wyrostowe albo reumatyczne z wiekiem jej przeszlo wiec chyba to nie byly bole reumatyczne a znowoz moj maz tez to mial on bardzo szybko urosl i moja tesciowa mi opowiadala o roznych spacyfikach co wymyslala bo on mial takie bole ze nie mogl spac wreszcie ktos jej poradzil zeby siwinke morska kladla mu na nogi ze niby one pomagaja nieweimile wtym prawdy bo bole przeszly ale tez nie wiadomo czy po prostu same z siebie nie przeszly o .....Wrocilismy niedawno, doslownie poltorej godziny czekania w poczekalni, myslalam ze sie tam pospie. Dobrze ze mam zlote dziecko, ktore wraz ze mna siedzialo grzecznie. Ma ostre zapalenie gardla, i oczywiscie antybiotyk. Do tego bentelan w ampuleczkach coby wacik moczyc i przykladac. Na nogi nic nie powiedziala, ze to normalne w jego wieku, hmm...
Wycieta jestem jakas.:-(
, myslalam ze sie tam pospie. Dobrze ze mam zlote dziecko, ktore wraz ze mna siedzialo grzecznie. Ma ostre zapalenie gardla, i oczywiscie antybiotyk. Do tego bentelan w ampuleczkach coby wacik moczyc i przykladac. Na nogi nic nie powiedziala, ze to normalne w jego wieku, hmm...
Nie mam pojecia, ciuchow ma, wszystkiego w zasadzie ma, z lalką barbie nie wyskocze przeciez. Macie jakies pomysly, znajomych z dziecmi w podobnm wieku? Czym takie dziewoje sie interesują?