Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dla odmiany mam...ropień w nosie. Boli mnie pół głowy, cały czas jestem na jakiś srodkach przeciwbólowych. Boże, kiedy to się skończy?

Chylę czoła!
My nic nie robiliśmy, szczerze mówiąc to zapomnieliśmy
. Na koniec dnia zrobiłam wuzetkę, zwyczajną i strasznie słodką, nie wiem kto to będzie jadł:/Pewnie Maciek bo to łasuch
pozazdroscic,ja takich zdolnosci nie mam i w sumie do tego sie nie garne(moze z lenistwa?troche pracy jest,nawet przy zwyklym ciescie;-)a ja leniwa jestem
)
ja z racji tego,ze pierwsza byla cesarka(zle ulozenie dziecka do sn)teraz tez mialam cc,mimo ze to juz 5lat minelo prawie
ale wiesz teraz bardziej sie balam,niz za pierwszym razem,na tym stole trzeslo mnie jak cho....a
bolu nie czulam tylko szarpanie jak wyciagali...,oczywiscie juz po mniej bolalo niz za pierwszym razem,wtedy to ja z bolu wylam jak wszystko wracalo do odpowiednich rozmiarow