cucciola79
Fanka BB :)
Hej hej kochane
ale z Was zdolniachy co za wypieki mniam mniam;-)
ptyniutak mi przykro qrcze nie dajcie sie tyum chorobskom,ja tez ostatnio mam takie jakies cholernie ciezkie bole glowy normalnie migrenowe
a babcia sie spisala na medal my wczoraj wyszlismy a te do prawie 24 biegaly i bawily sie
kermitko jak sie ma Olunia??guz zszedl??
annaja bym chyba na policje zaraz dzwonila to jakis psychol by??!!nie wpuszczaj nikogo do domu ja nikomu nie eotwieram w tych czasach to normalnie strach
ale z Was zdolniachy co za wypieki mniam mniam;-)
ptyniutak mi przykro qrcze nie dajcie sie tyum chorobskom,ja tez ostatnio mam takie jakies cholernie ciezkie bole glowy normalnie migrenowe
a babcia sie spisala na medal my wczoraj wyszlismy a te do prawie 24 biegaly i bawily sie
kermitko jak sie ma Olunia??guz zszedl??
annaja bym chyba na policje zaraz dzwonila to jakis psychol by??!!nie wpuszczaj nikogo do domu ja nikomu nie eotwieram w tych czasach to normalnie strach
Ostatnia edycja:

i ręce z nerwów latają. Na ulicy to pewnie bym sie popłakała z wściekłości, ja najczęściej jak ktoś coś do mnie ma to po prostu zapominam języka w twarzy bo mnie zatyka i nie wiem co powiedziec. Musiałabyś zadzwonić do firmy którą on reklamowal, i zgłosić jakiego przedstawiciela hama przysyłają. Jak można na ulicy kogoś zwyzywać w ogóle i to bez przyczyny?
Pliss o odpowiedz.