Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.wszystko przez ten durny szpital.od przeciagow i lezenia pol naga w maszynie do tomografii.osly w szpitalu maja wlaczona klime i nie trudno o katar i przeziebienie.
tu moze sa ladne ciuszki ale drogie,chociaz jak wyprzedaz to oczywiscie cos upoluje sie fajnego...;-)nataliaBM a kupilas sobie cos fajnego...ja lubie torebki i butki...;-)teraz tak w skrocie bo pisze jedna reka,jak czas dopisze to i ja cos dopisze
;-)
a no wlasnienatalia pochwal sie nam co tam ladnego kupilas!!!
a no wlasnienatalia pochwal sie nam co tam ladnego kupilas!!!bidulka kuruj sie moja mama tez wciaz chora juz ponad tydwitam sie i ja.jestem tak zakatarzona ze szok a do tego cala noc gardlo mi nawalalo,normalnie mowic nie moglam.
Aniu ja to jestem pewna na 100% ze w szpitalu sie zalatwilam bo jak wiezli mnie na wozku przez caly szpital tylko na pizamie i szlafroku w przeciagach i pol naga polozyli do badan w ambulatorium gdzie klima wlaczona na maksa to nie trudno o przeziebienie.ja juz na wieczor kichac zaczelam a teraz w domu to sie rozkrecilo na dobre.z rolka papieru kuchennego sie nie rozstaje bo na chusteczki bym nie zarobila taki mam katar.
zien