Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

uciekam zrobic sobie herbatke z cytrynka i miodem
milego popoludnia

a ja po poludniu zrobilam sobe herbatke z miodem jagodowym.pychaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jak na razie mam sie ciutek lepiej,juz mniej kaszle jak rano.widac antybipotyk dziala jak nalezy.caly dzien przelezalam pod kocem przy piecu i kompem na kolanach.
cuciola nie jestes sama,u mnie po poludniu tez padalo a raczej siapilo.wogule slonka nie bylo widac zza chmur.
JA CHCE JUZ WIOSNY I PIEKNEGO SLONKA,A KYSZ ZIMA............................![]()
.ja antybiotykach jestem i juz jest ciut lepiej,przynajmniej noc przespalam i z nosa tak nie cieknie jak wczoraj.ten miod dostala corka mojego F.w prezencie.z Rzymu go przywiozla.szkoda ze tylko malutki sloiczek bo na poczekaniu caly bym pozarla taki pyszny.na nawet cale jagodki w srodku,a jak pachnie.....................sam las.u mnie tez pada od wczoraj i ma tak padac az do przyszlego wtorku.na szczescie nie jest zimno.
czyzby przed wielka burza
wiem ze jest ten elektroniczny czy jak on sie zwie,ale to akurat malo pomocne na niepalenie