Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

hihihi nasmialam sieDzieki dziewczyny, wynika, że na divanoletto jednak da sie przezyć;-). O wersalce nawet nie myslalam, jakos z dziecinstwa zle mi sie kojarzy, chyba po prostu w domu rodzinnym niewygodna byla i tak mi teraz uraz zostal. Ja do jedzenia nic jeszcze nie zrobilam, tylko liste zakupow i ...stroik dla znajomej) Pogoda byla dzis znosna. Jazde dzis mialam, sobie poszalam, bo az do piatego biegu dochodzilam, wiec jak dla mnie to z predkoscia swiatla prawie mknelam
Dziękuję za komplimenta, cucciola złotych rączek to ja nie mam,jakbym miala tobym chyba uciela i sprzedała coby jakoś lżej się żyło
Moj dzis sie wziął w kraby i odmalował łazienkę, w międzyczasie mieliśmy appuntamento coby bezrobocie zrobić, wiec i to już z głowy. Maćko lekcje już konczy, na szczęście maestre w tym roku dzieciaki potraktowały przychylnie i nie zadały dużo. Jedna książka do przeczytania, ale podeszła Maćkowi więc szybko przeczyta.
A tak na marginesie, nerw mnie szarpie bo nad nami remonty robia, sciany wywalaja i cholery od halasu dostaje. Juz sie nie mogę do jutrzejszego wyjazdu doczekac.
no szkoda by bylo takich zlotych raczek;-)
jak zaczela to ten remont to trwal prawie 4msc wyburzyla cala chalupe ,jeju myslslam,ze ja zabije
z dzieciatkiem na rekach musialam ewakuowac sie z domu i po ludziach jezdzic