Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo pomysli ktos ze wariatka jestem
.
.
Ja do murarki sie nie kwapie ale za to w ogrodzie lubie dziabac, nawet mi robale nie przeszkadzaja, byle byly w ziemi lub na podwórzu, w domu tego talatajstwa nie toleruje, nawet much.
,wscieklizny dostaje.za to na dzialce nie przeszkadza,byleby to nie byly pszczoly czy osy obok mnie bo jestem uczulona na jad
.ja dzisiaj od rana tez na dzialce bo byl geolog ze smieszna maszyna robic proby glebinowe jaka mamy ziemie pod domem i okazalo sie ze najlepszy typ gliny jaki istnieje bo jak nie pada to zamienia sie taka plastycznaw skale a teraz to mozna z niej lepic garnki i w piecu wypalac taka plastyczna.powiedzial ze lepiej nie moglo byc,gorzej gdyby trafila maszyna na tzw.dziury powietrzne i piasek wtedy nici z podpiwniczenia,tylko slupy nosne domu mozna by bylo postawic.
.sliczna czarno biala kurka z bialymi zausznikami.jutro zrobie jej zdjecie bo dzisiaj zapomnialam aparatu zabrac no i zobaczycie jak mi urosly kaczusie
,nie do poznania sie zrobily i sa juz w nowym kurniczku obok moich kurek.