Z
zyta
Gość
sezon chorobowy widze ze w pelni zaczety:-(ja tez zakatarzona,gardlo boli...sily brak...
Anika73 to zycze zdrowka dla synka,u nas tez jak pierwsza noc kataru,co chwile budzenie,placz a nawet wymioty...,wiec zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia i oby na katarku sie skaczylo,biedaczek;-)
@kosmitka zgadzam sie z toba
co do zdobytych wiadomosci o ciazy,porodzie....,ja tez mniej wiedzialam,a nawet niezbyt wiele,wiec sie zbytnio nie balam,no oprocz samego porodu.A teraz jest mi poprostu ciezko zdecydowac sie na drugie dziecko miedzy innymi z tego wzgledu,ze za dozo wiem,informacji w internecie nie brak,tych dobrych jak i tych zlych.A czas mijaaa
z niekorzyscia dla mnie
.Ale,no coz juz my matki mamy tak i zawsze od samego poczecia bedziemy sie martwic,conajmniej do,hm no ciekawe chyba nie bedzie takiego wieku u dzieci ze przestaniemy sie martwic o nich;-)
:-)takie zycie.
agatka13 co u ciebie?jak zdrowie?a w pracy?
I gdzie reszta dziewczyn????

Anika73 to zycze zdrowka dla synka,u nas tez jak pierwsza noc kataru,co chwile budzenie,placz a nawet wymioty...,wiec zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia i oby na katarku sie skaczylo,biedaczek;-)
@kosmitka zgadzam sie z toba
co do zdobytych wiadomosci o ciazy,porodzie....,ja tez mniej wiedzialam,a nawet niezbyt wiele,wiec sie zbytnio nie balam,no oprocz samego porodu.A teraz jest mi poprostu ciezko zdecydowac sie na drugie dziecko miedzy innymi z tego wzgledu,ze za dozo wiem,informacji w internecie nie brak,tych dobrych jak i tych zlych.A czas mijaaa
z niekorzyscia dla mnie
.Ale,no coz juz my matki mamy tak i zawsze od samego poczecia bedziemy sie martwic,conajmniej do,hm no ciekawe chyba nie bedzie takiego wieku u dzieci ze przestaniemy sie martwic o nich;-)
:-)takie zycie.agatka13 co u ciebie?jak zdrowie?a w pracy?
I gdzie reszta dziewczyn????
a najlepsza zabawa to bieganie po kanapie, on zaczal chodzic niedawno bo mial dysplazje bioder i do roku czasu byl uwieziony w aparacie ortopedycznym jak mial 2 miesiace mial gips przez 3 miesiace zmieniany co miesiac
tak ze nie jest jeszce stabilny.
zeby nie to odrazu chcialabym 2 dzieciatko;-) oczywiscie ciesze sie ze dobrze to sie skonczylo bylo minelo.