agatka13
Fanka BB :)
witam kobietki wieczorowa pora:-).
jesli chodzi o halowyn to nie pomoge
,nie znam sie na tym.a u mnie ciag dalszy pieknej pogody,nawet kropelkki deszczu i cudne slonko.
gratulacje kosmitko udanego usg i niech nadal tak pieknie rosnie ta "nasza" fasolka..
jesli chodzi o polakow to mam u mnie w miescie bardzo fajna polke i w nastepna sobote wychodzi za maz i jestem razem z moim F zaproszona na wesele:-):-):-).
jesli chodzi o halowyn to nie pomoge
,nie znam sie na tym.a u mnie ciag dalszy pieknej pogody,nawet kropelkki deszczu i cudne slonko.gratulacje kosmitko udanego usg i niech nadal tak pieknie rosnie ta "nasza" fasolka..
jesli chodzi o polakow to mam u mnie w miescie bardzo fajna polke i w nastepna sobote wychodzi za maz i jestem razem z moim F zaproszona na wesele:-):-):-).
, padalo bardzo, bardzo, bardzo!!!
, i ze to dziecko powinno chodzic przeciez do szkoly!!! No i w ogole dyskusja, bo on nic nie je, jak tak mozna itp, zeby dac mu jakies wspomagacze apetytu
Mnie tego typu wstawki doprowadzaja do nerwow, bo ja jestem przeciwniczka faszerowania dziecka i kogokolwiek lekami jesli naprawde nie ma takiej koniecznosci. Nie zaprzecze, Patryk jest niejadkiem, no, ale jak nie jest w pelni sil to wiadomo, ze nic nie je. Setki razy rozmawialam na ten temat z pediatra, powiedzial absolutnie!! dziecko powinno jesc warzywa, owowce w naturalnej ich postaci, zadnych wspomagaczy itp
.
.