agatka13
Fanka BB :)
witajcie.zyje po wczorajszej imprezie:-).moj po mnie przyjechal jak bylo juz po,takze nie musialm wracac piechota do domu.fajnie bylo,zesmy sie posmialy,pozartowaly i popily polskiej wodeczki.tylko ja jedyna z calego towarzystewa co niepalaca,wiec pierwsza zecz po wejsciu do domu to kapiel bo nawet stanik mi smierdzial fajkami,fujjjjjjjjjj

.a zaraz idziemy z moim F na torta bo wczoraj zesmy nawet go nietknely-nie chcialysmy mieszac majonezu,wodeczki i bitej smietany zeby nie chorowac w nocy wiec bedziemy go jesc dzisiaj a pozniej jedziemy z moim do Perugi polazic po sklepach bo dzisiaj wszystko otwarte a jutro do pracy.
milego popoludnia zycze i takiego pieknego slonka jak jest u mnie
.

.a zaraz idziemy z moim F na torta bo wczoraj zesmy nawet go nietknely-nie chcialysmy mieszac majonezu,wodeczki i bitej smietany zeby nie chorowac w nocy wiec bedziemy go jesc dzisiaj a pozniej jedziemy z moim do Perugi polazic po sklepach bo dzisiaj wszystko otwarte a jutro do pracy.milego popoludnia zycze i takiego pieknego slonka jak jest u mnie
.
, super, jak sie czyta takie rzeczy, to az sie radosniej robi na serduchu...
..udanych zakupow!
dla mnie ten system jest niekumaty, ze tak powiem!! my do pracy, maly ma weekend, bo przedszkole zamkniete, na szczescie jest tesciowa
.takze jestem w domciu i nawet z moja siostra sobie chwilke pogadalam na skypie i moja niuie widzialam:-):-):-):-).jejku jaka ona juz duzzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaa.rosnie jak na drozdzach.

wchodzilam tu przez wekkend ale nikogo nie bylo to nic nie pisalam zreszta maly byl w domu i nie dal posiedziec przy komputerze jak widzi mnie przy laptopie to podchodzi zamyka mi i mowi "bata" czyt basta
ale jak ma ochote na miesko sama sie upomina,albo raczej jej organizm sie upomina,a jest nieraz tak,ze nie chce i nie ruszy miesa