reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

cześć mamy polki we włoszech

Anika,dziekuje.
Powinnam napisac temat "ciao-ciao"?Nie musisz tego lubic,rozumiem.Stempelkami nas nie zrobiono,kazda ma inny poglada na swiat i chyba tak jest najlepiej;-)Ja nie mam nic do zadnej z Was-a co wiecej naprawde zycze Wam dobrze,tylko sie nie odnalazlam:sorry2:
A wyslalam Ci pw,myslac ze pozostawilam podobna wiadomosc na ogolnym-moj blad,do ktrego sie juz przyznalam i przeprosilam.
Pozdrawiam!

reklama
fiore,nie ma sprawy,ale po co ty do mnie na priv napisalas ,moglas to napisac na ogolnym,jezeli chcerz abym to opublikowala..
oczywiscie nic tam nie ma obrazajacego,jegyne twoje smutne BYE,BYE,moglas sobie dziewczyno zaoszczedzic...no ale jak piszesz ten typ tak ma...wlasnie caly w tym "problem"

Bye-bye.
Anika opuszczam temat.Takich dyskusji nie lubie-ten typ tak ma.Nigdy sie nie posunelam do obrzucenia blotem Polski,po prostu czuje milosc do innego kraju-kasuje poprzednie tematy.Pozdrawiam i powodzenia
yes2.gif

na zyczenie opublikowalam...​

Anika chyba kolezanka najbardziej Cie polubila i wybrala Ciebie na swojego przedstawiciela:-D

Fiore
jeszcze raz pytam to czemu piszesz na forum polskim??? mysle ze na forum tego "innego kraju" do ktorego czujesz milosc bardziej beda Cie rozumiec?

fiore,napisz twoje poglady na majowki 2012...
napewna beda zadowolone...bo to przeciez nie polskie forum..
ale moze tu nie chodzi o poglady ,ale o sposob w jaki ti poni...

pisze tu przepis na pasta e broccoli,bo on troche taki bez wagi skladnikow ..bo ja nigdy nie wazylam,
zagotowac broccoli w dobrze osolonej wodzie,do tej samej wody wraz z broccoli wrzucic makaron,gotowac tyle ile wymaga makaron minus 1-2 minuty,poniiewaz w tym samym czasie przygotujcie czosnek(i peperoncino jak ktos lubi) podsmazony na oleju,gdy makaron wraz z broccoli jest juz gotowy,odcedzic i przelozyc wszystko do patelni z olejem ,podsmazyc jeszcze przez minutke,dobrze mieszajac...i gotowe
przepis orginal z calabri...

Ostatnia edycja:
Anika,odpowiedzialas dziewczynom czemu sie dobrze tutaj nie odnajduje.Dziekuje;-)
A to co gdzie pisze i robie,to moja sprawa,jezeli pozwolisz/pozwolicie:tak:

Luczka do tej pory nie mialam problemow na forum,dopoki sie nie pojawilam tutaj.Strano,vero?

Jako,ze jestem wolnym czowiekiem,to wybieram co chce robic a co nie.Moglam pokasowac posty i wogole sie wiecej nie odezwac,ale wydawalo mi sie to nie wporzadku wzgledem Was.Jak pisalam "nic do nikogo nie mam".
Prosze Was bardzo,zeby moja osoba wiecej nie byla poruszana na tym temacie,bede naprawde wdzieczna.
Koncze ostatecznie i pozdrawiam.

fiore pisze:
Mamy Polki we Wloszech,
moze Anika napisze co jej wyslalam na pw?Bo wyglada jakbym napisala nie wiadomo co i w jak chamski sposob.Przepraszam,ze skasowalam posty,bo myslalam ze wyslalam ostatnia wiadomosc,ale widze ze nic nie ma(widocznie piszac do Anika,cos pomieszalam).Odeszlam z tematu,bo nie czuje sie tu na nim.
Dziekuje za wspolne pogawedki i pozdrawiam,zyczac duzo zdrowia,szczescia i wszystkiego co tylko najlepsze dla kazdej osobno z Was
Anika73 pisze:
fiore,,ale po co ty do mnie na priv napisalas ,moglas to napisac na ogolnym,jezeli chcerz abym to opublikowala..
oczywiscie nic tam nie ma obrazajacego,jegyne twoje smutne BYE,BYE,moglas sobie dziewczyno zaoszczedzic...no ale jak piszesz ten typ tak ma...wlasnie caly w tym "problem",jezeli chodzi o wykasowanie postow,to sama to piszesz do mnie na priv,wiec samo przez przypadek sie nie wykasowalo..

"Bye-bye.
Anika opuszczam temat.Takich dyskusji nie lubie-ten typ tak ma.Nigdy sie nie posunelam do obrzucenia blotem Polski,po prostu czuje milosc do innego kraju-kasuje poprzednie tematy.Pozdrawiam i powodzenia
yes2.gif
"

na zyczenie opublikowalam...
fiore pisze:
Anika,dziekuje.
Powinnam napisac temat "ciao-ciao"?Nie musisz tego lubic,rozumiem.Stempelkami nas nie zrobiono,kazda ma inny poglada na swiat i chyba tak jest najlepiej
wink2.gif
Ja nie mam nic do zadnej z Was-a co wiecej naprawde zycze Wam dobrze,tylko sie nie odnalazlam
sorry2.gif

A wyslalam Ci pw,myslac ze pozostawilam podobna wiadomosc na ogolnym-moj blad,do ktrego sie juz przyznalam i przeprosilam.
Pozdrawiam!
fiore pozwole sobie na komentarz...ja ogolnie nie mam nic do ciebie,masz takie i takie swoje poglady
tylko ty,my i wszystkie ktore sa na tym forum bb jestesmy Polakami...czy piszemy np. na majowkach2012,czy np.na pogaduszkach itd.czy tez piszemy na polskie mamy z wloch czy np.z innego kraju badz co badz jest to forum polskie i nie jestesmy na watkach z zagranicy po to zebysmy mogly pisac tylko i wylacznie negatywy o naszym kraju...Polska jest takim krajem jakim jest my akurat nie mamy na to wplywu aczkolwiek to jest nasza Ojczyzna...(a ciekawa jestem czy masz obywatelstwo wloskie?)przejzyj sobie
Rodzinki zza granicy

no i dziwi mnie,to ze akurat na tym watku powinnas sie odnalezc jak najbardziej niz na innym...
Ja juz skaczylam na ten temat...szkoda,ze tak wyszlo...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
fiore jezeli nie chcerz aby twoja osoba nie byla tu poruszana ,moglas sie nie odzywac,nie wydaje mi sie ze my "mamy polki we wloszech"roznimy sie od mam majowek,nie mialas wczesniej problemow poki sie tu nie pojawilas?wierz czemu?to ci wytlumacze jezeli jeszcze sama do tego nie doszlas...
poprostu na innych tematach nie piszesz tych samych bzdur co tu..
jeszcze raz sie ciebie chorem pytamy: po co piszesz na forum polskim,jezeli polacy ci sie nie podobaja,jezyk polski tazke,i wszystko to co z polska zwiazane..jest tak nieciekawe..
my z palca sobie tych rzeczy nie wyssalysmy,oczywiscie nie mozesz sobie poczytac twioch postow ,aby sobie twoje wypowiedzi przypomniec...bo ich nie ma.

dziewczyny, dzięki za przepisy,
tu burza, a ja jedna zestalam w domu i teraz sama siedzę i tylko mi oczy wielkie spod kocyka wystają :eek: ja nie lubię burzy a te tutaj to są takie gloooosne :(... ciemno się zrobiło jak na koniec świata :eek:

ja dziś na obiad sałatę wcinam, bo korzystam z okazji ze mięsożercy nie ma ;) właśnie ja katuje w kąpieli z soda bicarbonato

Witam wszystkie,czy ktoś mnie jeszcze pamięta???? byłam i wybyłam wraz z początkiem mojej pracy...widzę,że miałyście tu jakieś poważne dyskusje patriotyczne...no a co do Polski to dopiero wrócilam....dokładnie w poniedziałek....i szczerze mówiąc wraz ze zbliżającymi się świętami mam ochote na prawdziwe polskie święta i powrót do ojczyzny....no i żeby Alex mógł zobaczeć jak je się obchodzi w Polsce,mój mąż w pracy całe święta,a my sami.....ech...

reklama
sil skarbie,jak chcerz to ci towarzystwa dotrzymam,do 16 tej jestemw domu..ja burzy strasznie sie boje,u nas dzis ladna pogoda,cale szczescie bo mam troszke spraw do zalatwienia,i w deszcz nie bylo by to takie ciekawe..
witaj ponownie ania.falko,ja cie troche pamietam,to znaczy twoj nick,ale nic innego,przypomnij sie troszeczke

Do góry