reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Ja trzaskam mojemu mężowi dość często! A co[emoji41]
Niech ma chłop trochę radości z życia[emoji6][emoji3]
Najlepsze sa dziewuszki co dają rowno dupci, trzaskaja lody, ale ja wspomni sie o tym przy nich to udają cnotki i się czerwienią[emoji23]
Jakby bylo czego sie wstydzić. Kutfa robić sobie dobrze to rzecz ludzka, i co lepsze jest to przyjemność za darmo! O ile ma się z kim rzecz jasna[emoji41]
dokładnie.ja też dbam aby bez względu na pore roku dostarczać mojemu tej przyjemności gdzie to tylko on szczytuje

To uwa powiedz ze staracie sie codziennie po kilka razy w roznych pozycjach i miejscach. A najlepiej by bylo zebyscie juz sobie poszli bo ten stół bedzie za chwile do czegos innego służył [emoji13] i bedzie to koniec glupich pytań
Haha [emoji23] no zrobilas mi dzisiaj dzien! [emoji173][emoji23] tesciowej ostatnio powiedzialam (ma 40 z haczykiem a w wieku 39 lat urodzila blizniaczki) ze jej syn to czeka jeszcze na braciszka jezeli o dzieciach mowa [emoji16] takze smialo! [emoji1]

Haha [emoji23] no zrobilas mi dzisiaj dzien! [emoji173][emoji23] tesciowej ostatnio powiedzialam (ma 40 z haczykiem a w wieku 39 lat urodzila blizniaczki) ze jej syn to czeka jeszcze na braciszka jezeli o dzieciach mowa [emoji16] takze smialo! [emoji1]
Tylko nam na "pani" nie mów [emoji23][emoji23][emoji23] ale dałaś nadzieje ze ok 40stki jest opcja podwójnej ciężarówki [emoji1][emoji1][emoji1]Yupiii pewnie tez jechała na clo lub tp

Fiu fiu to żeś babince pojechała[emoji23]
Mnie wku*wia mój teść. Bo sypie tekstami że my może nie wiemy jak to dziecko zrobić że takie problemy z tym są. Kutfa chwilami mam mu ochotę walnąć tesktem że może synkowi trefne geny przekazał i stad problemy... Ale nie jestem taką suczką. A szkoda. Przydałoby mi sie nauczyć trochę suczowatości, bo żem za dobra dla wszystkim. I zawsze wszyscy wykorzystywali moje dobre serce[emoji43]

Zlot szalonych dziewic bedzie na porodówce jakby co[emoji41]
Aby tylko każda doleciala to będzie super[emoji179]
Pamiętam przed rozwodem wizyte u gina. Pyta sie o ciążę itp. To mu mowie a owszem był jeden porod ale teraz to juz jak dziewica- tyle lat nic że pewnie już zarosło [emoji23][emoji23][emoji23]
A teraz z moim jakbym chciala raz za razem to sie smieje chce go zajezdzic i nadrobic tamte lata posuchy

reklama
Tylko nam na "pani" nie mów [emoji23][emoji23][emoji23] ale dałaś nadzieje ze ok 40stki jest opcja podwójnej ciężarówki [emoji1][emoji1][emoji1]Yupiii pewnie tez jechała na clo lub tp
Nie! To była wpadka [emoji1] oni już dwójkę odchowali bo wpadli z pierwszym jak mieli 18 lat. No i tak się rozluźnili, że im się bliźniaczki pojawiły [emoji4] ostatnio w kolejce poznałam babkę, która zaszła w drugą ciążę w wieku 44 lat. Czyli zawsze jest szansa. A i już szczęśliwie urodziła [emoji4]. Także nie ma co się łamać. Człowiek sobie odpuści i tu nagle z powrotem w pieluchach siedzi [emoji16].

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry