kobietka301
Fanka BB :)
Szparke uchylic lekko i zeby za mocno nie kolysal hahaha jak w tym wierszyku Pomalutku ze mna tancuj bom na przeczyszczenie brala, w tancu,zas mnie nie przyciskaj zebym Ci sie nie zesrala hahaha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A żebym to ja kurna wiedziała [emoji23][emoji23][emoji23] ten cykl to jakieś pomieszanie z poplątaniem. Cały czas mam przy sobie tampon i test ciążowy. Kto pierwszy ten lepszy [emoji13][/to hahahha
To luknj w firmach ubezpieczeniowych pakiety. Warto wykupic taki jak nie chce sie za kazdym razem placic za badania itp. Sa dla starających sie, dla ciężarówek itp .[GROUP=]ķ[/GRO
No tylko podstawy jak widać mogą dać więcej nie mogła, a resztę trzeba już płacići taki to nfz
TaaaaNarazie nie ma kreseczek ale jest za to sex na zawołanie hahahaha
Dzięki no nie słyszałam o taki pakietach ale zwrócę uwagę napewnoTo luknj w firmach ubezpieczeniowych pakiety. Warto wykupic taki jak nie chce sie za kazdym razem placic za badania itp. Sa dla starających sie, dla ciężarówek itp .
Podam przyklad. Place normalne medyczne 165 zl a kazdego ortopede neurologa itp mam za darmo. Sa tansze sa drozsze. Zalezy ktora co chce. Wiec dwie wizyty w mcu i sie zwraca. Ja wlasnie rozwazam zwiekszenie pakietu bo latam teraz i place gotowką za rzeczy nie objete ubezpieczeniem
Czas moja Damo zwolnić i dziecko robićNo to sobie wyobrazcie ze nie spałam jeszcze...
Test zrobiony- blady
żaden nawet cień cienia sie nawet nie zarysowuje. A dzis niby 13 dni od owu
Z jednej strony mowie sobie ze to nie teraz jeszcze mi pisane. A z drugiej że jak mi ma test wyjsc po nieprzespanej nocy gdzie ostatnio 1.5h temu pilam i pizze jadlam