Ooo właśnie
Z gory Cie przyuwazyli, ze za duzo latasz jakis znak to jest!!! Masz tempo zmienic widocZnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z gory Cie przyuwazyli, ze za duzo latasz jakis znak to jest!!! Masz tempo zmienic widocZnie
Wino !!!! W większej ilości działa jak melisa a nawet lepiej. Jak nie masz to wpadaj mam ze 40 ale wytrawne stety niestetyNadrabiam godzinę nieobecności na forum. Od łez po śmiech. Nie wiem czy pić wino czy melisę [emoji23][emoji85]
Moje ulubione[emoji12] w sumie każde wypije, ale zaraz na chlora wyjdę na tym forum [emoji23]Wino !!!! W większej ilości działa jak melisa a nawet lepiej. Jak nie masz to wpadaj mam ze 40 ale wytrawne stety niestety
Pociesze Cię chyba - u mnie też już coś krwawego nadciąga ... Narazie plamienie ale to chyba jednak będzie @ ... A miała być 16Dzis 1 dc[emoji22]
Przykro mi [emoji17] Wiem co czujesz [emoji22]Dzis 1 dc[emoji22]
[emoji13][emoji12][emoji14]Ooo właśnie
Gips niech sobie na mózg wsadza. Ucieklam im. Z bety nici. Stoje pod apteka po testy heheOj bidulko. Zdrówka, oby nic poważnego [emoji8]
Tak. W dniu kiedy dowiedzialam sie o smierci dziadka - test pozytywny.Powiedzcie mi wierzycie, macie jakieś ,,doświadczenia" odnośnie stwierdzenia że jak ktoś w rodzinie umiera to ktoś sie w niedługim czasie urodzi???