Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o jej aż tak...Nie gniewajcie się na siebie to było jakieś nieporozumienie, mamy się wspierać wszystkie... :-*Bardzo bym chciała tutaj dołączyć [emoji16][emoji16]
Ale pod warunkiem ze nie zobaczę tutaj Migdalove [emoji35]
Strasznie straciła w moich oczach ...
Ja nie mogę taki cyrk o jajka?o jej aż tak...Nie gniewajcie się na siebie to było jakieś nieporozumienie, mamy się wspierać wszystkie... :-*
A propo bzdur..... Jaszcze 3 dni do @[emoji15]
Ja wszystkie badania mam świeże, z listopada 2018 - teraz w poniedziałek idę na prolaktynę ze stymulacją - bo endokrynolog mi mówiła, że w wynikach mam w normie, ale po stymulacji metaclopramidum może wyjść że jest za wysoka, a wtedy są problemy z jajeczkowaniem, jajka rosną słabe i trzeba by to było wyregulować hormonami. Upatruję w tym możliwe trudności, albo w drożności jajowodów (ale tu badanie mam dopiero 18 marca :/, bo mi w lutym przepadło, przez przesunięcie @). Czytałam też gdzieś, że właśnie stres, nerwy powodują podwyższenie prolaktyny, a to wpływa na niemożność zajścia w ciążę. Ja po wielu miesiącach trafiłam w końcu do świetnej ginekolog i endokrynologa i mimo wieku na starania późnego bardzo poważnie i z życzliwością obie podeszły do tematuA kiedy robiłaś ostatnio badania?ja 7 mies temu...ja może nie przykładam się tak dobrze obserwacji jak wy bo nie robię testów owu itd ale mimo to myślę że skoro te starania jednak sa w miarę często to powinno zaskoczyć..Ale tak jak piszesz nie wiadomo dlaczego nie zaskakuje...wiele opini słyszę że to siedzi w głowie i im bardziej się chce to nie można zajść Ale weź tu nie myśl kiedy mój syn np ma 11 lat.. Oczywiście nie jest to myślenie przesadne ale jednak pragnie sie dziecka to i o tym sie myśli.przeciągam z miesiąca na miesiąc wizytę u gina do @ później już mi się nie chce po rozczarowaniu i tak w kółko Ale jak teraz @ przyjdzie to zaraz po lecę do niego.
No nie było to miłe Ale nie ma co się klucic i pewnie też nie najlepiej się z tym czuję co się stało.jesteśmy dalej i się wspierajmy:-*Myśle ze nie tylko ja tak uważam
Z nią się wspierać nie da ...
Hej ja czekam na @ (jeszcze 7 dni) potem stymulacja do inseminacji. Nawet naturalnie już nie próbuję nie ma sensu.Cześć dziewczynyjak samopoczucie ? Również przenoszę się tutaj, nie lubie niepotrzebnych spięć szczególnie ze nie po to tu jesteśmy
![]()