Anastka_92
Fanka BB :)
39 dzień cyklu, ale jestem po odstawieniu tabletek i nie wiem ile trwa mój cykl. Flo pokazuje 5 dni po terminie ale ona liczyła owu 25 grudnia a musiała mi się przesunacNo sa piękne :-*:-*:-*a ile dni przed okresem dzień?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
39 dzień cyklu, ale jestem po odstawieniu tabletek i nie wiem ile trwa mój cykl. Flo pokazuje 5 dni po terminie ale ona liczyła owu 25 grudnia a musiała mi się przesunacNo sa piękne :-*:-*:-*a ile dni przed okresem dzień?
Test w 28 dc i 35 dc były negatywne. Teraz wyszła blada kreskaNo sa piękne :-*:-*:-*a ile dni przed okresem dzień?
No teraz to widać. Jest dobrze. Beta zrobiona ?Latam po domu i strzelam zdjęcia testowi. Głowa chora u mnie chyba... Ale na tle wrzosow ładnie wyszedł
Od razu prawie w pidzamie poleciałam do ośrodka na bete. Po 17 mogę sprawdzać w internecie czy są wyniki. Robiłam w diagnostyce.plNo teraz to widać. Jest dobrze. Beta zrobiona ?
Nie chcę, przeszłam tylu, a każdy patrzył na starania w tym wieku jak na idiotkę - chyba mam dosyć tych szyderczych spojrzeń, głupiego uśmieszku.... Poczekam wizytę mam 31.01 - ale pewnie wcześniej endo się odezwie, to fajna babka.
Będziesz jakoś przygotowywać psa na małe dziecko? Ja też mam psa, 3-letniego pół beagle'a [emoji6] Nigdy nie doświadczył maleństwa w domu, a że jest potwornie rozpieszczonym pieszczochem to zaczynam mieć obawy, jak przyjmie nowego członka rodziny [emoji44]Nikt nie bedzie na moją pisulke psioczył