Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Diagnostyka najlepsza
Najlepsza. Bo najszybciej. Nie ma drogo. Wyniki tego samego dnia. Nawet jak o 16 sie zglosi to tez przyjmuja. A nie jak w większości 7-11 maxJa tam nie wiem czy najlepsza ale szybko i konkretrie a tak lubię he,he![]()
Próbowałam się zalogować przez nr zlecenia i datę urodzenia ale pokazuje błędny numer. Kazała wejść o 17 najwcześniej. Czy myślicie że komunikat stąd że nie wprowadzili jeszcze wyników?
nie zgodze sieBardzo możliwe. Ja nie miałam tak ze względu na to, ze wcześniej miałam robione badania i pesel był zapisany. I wydaje mi się ze zalogować się będziesz mogła dopiero jak zamknął punkt pobrań.
nie zgodze sieod razu dodaja nr do systemu, inaczej nie przyjmą żadnej próbki. Logowanie na podstawie nr zlecenia, daty urodzenia - od razu, tylko brak wyników jeszcze
Dawaj znać
No niestetyale tak jest - już raz usłyszałam, że w tym wieku to na menopauzę się czeka a nie na ciążę
Ale odpisała moja ENDO - jest na urlopie uff, mam się nie martwić bo na pewno coś mi wdroży na obniżenie prolaktyny na jakiś czas
Wizyta 29.01 - ale w styczniowym mam się dalej starać, bo czasem udaje się zajść i przy tak wysokiej prolaktynie
ale za to dziewczyny lutowo - marcowy cykl jest MÓJ
i zobaczę dwie krechy jak @Anastka_92
![]()
To nie wiem co u mnie jest nie tak...nie zgodze sieod razu dodaja nr do systemu, inaczej nie przyjmą żadnej próbki. Logowanie na podstawie nr zlecenia, daty urodzenia - od razu, tylko brak wyników jeszcze