Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wlasnie drugą zwichnełam po tych akrobacjach [emoji23][emoji23][emoji23] poboli poboli i przestanie ale warto było hahahaha
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Żona w czasie stosunku pyta się męża:
- A jeśli urodzi się nam dziecko to jak damy mu na imie?
Mąż bierze prezerwatywe i robi jeden supełek, drugi, trzeci, po dwudziestym mówi:
- Jeśli się stąd wydostanie to nazwiemy go MacGayver.
To już wiem dlaczego z mojej chopa taki MacGayver i tak na niego wszyscy mówią [emoji23]
Napewo ładnie rośnie [emoji8] Nie stresuj sie bo dzidzia wszystko czuje[emoji6]Spałam z przerwami prawie całe popołudnie. Ledwo się obudziłam to zaczęłam myśleć o tej jutrzejszej powtórkę betyboje się że zobaczę, że spada
Tylko porównuj wyniki z tego samego laboratorium - ktoś już tam kiedyś pisał, że różny sprzęt, to mogą być ciut inne wyniki. Nic Ci nie spadnie, wszystko urośnie: cycki, brzuch i betaSpałam z przerwami prawie całe popołudnie. Ledwo się obudziłam to zaczęłam myśleć o tej jutrzejszej powtórkę betyboje się że zobaczę, że spada
Co ja bym bez was kochane zrobiła...Tylko porównuj wyniki z tego samego laboratorium - ktoś już tam kiedyś pisał, że różny sprzęt, to mogą być ciut inne wyniki. Nic Ci nie spadnie, wszystko urośnie: cycki, brzuch i beta![]()