• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Ja właśnie zrobiłam drugą betę, podobno wyniki wieczorem. Pielęgniarka wprost mi powiedziała, że jak ładnie przyrośnie to na tej powinnam zakończyć i czekać na wizytę. Chyba że w międzyczasie pojawi się mocniejsze plamienia lub niepokojące bóle. I mam nie panikować, jak będzie 62 zamiast tego 64 [emoji1787] Powiedziała, że to bardzo wczesna ciąża i jest różnie. No to czekam na wyniki i mam nadzieję, że już później tylko czekanie na pierwszą wizytę i zobaczenie bijącego serduszka [emoji16]

Ja pierwszą bete miałam 35,1 a drugą po 48h już 108 :D
Widziałam już mojego kropeczka na usg więc trzymam kciuki żeby u ciebie było podobnie :)

Udało się [emoji16][emoji16][emoji16]
Screenshot_20190124-170744.jpeg

Super [emoji16] Gratulacje [emoji4] Odpoczywaj teraz jak najwięcej bo za 9 miesięcy koniec sielanki [emoji1787][emoji6]
Koniec sielanki to będzie za ok 2 tygodnie jak zaczną się wymioty [emoji33] W obu poprzednich ciążach miałam takie masakryczne aż do 13 tygodnia. No i jaka sielanka? Przy dwójce bachorków? [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Chociaż w sumie boję się, że już jestem za stara na nieprzespane noce.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry