reklama

CZILAŁT'owe starania

Wskaż mi gdzie napisałam, że wątek został stworzony, przez spinę na 2018. :)
No i pierwszy raz zgłosiłam usunięcie wątku, no ale przecież ja tak mam już, że zamykam wątki i otwieram nowe. :)
No i po co chodzisz za nimi i im dogryzasz. Daj spokoj. Niech kazdy zajmie sie swoim zyciem. Niech kazda przejdzie w miare bezstresowo starania o dzidzie. Na kiego takie komentarze...

reklama
Zaraz wszystkie Was patolki pozamykam w wariatkowie [emoji23][emoji23][emoji23]
A wiec tak. Pomimo ze bralam clo na wywolanie owulacji moj organizm twierdzi ze i tak robi swoje. Mam kolejne dwa jajeczka w cyklu. Urosly do 20mm i 19mm. Ten lekarz zabronil jednak sztucznie je wspomagac na pekniecie. Niech sobie zyja swoim zyciem. Albo z jednej albo z drugiej owu moze cos byc. Jak nie dostane w ciągu tygodnia @ to beta. A jak dostane to nic nie łykać tylko na 8dc pokazac sie na monit jajeczek bo powstaja okolo 3dc wiec juz bedzie cos widac.
Co do brania tabsow- zapytałam w imieniu poruszanego dzis tematu. Zakaz. Kwas foliowy OK. Ale zadne dodatkowe typu vit a vit b vit c itp. Jak juz sie ktoras mocno uprze to "prenagol uno" czy jakos tak- zdjecie nizej. Bo ma kwas foliowy. Ale i tak zaleca jak juz ktos to bierze zeby kwas brac osobno. Zobacz załącznik 932553
Biere też. No każdy lekarz inaczej. Ja z ovarinem i prenatalem uno ufam swojej :)
IMG-20190111-WA0007.jpeg

To przestańcie zajmować się obrabianiem mi dupy jakbym nie wiadomo co wam zrobiła.
Niemasz co robic tylko latasz i szukasz gdzie ci obrabiają ? To idz prosze w innym kierunku szukać bo moze tam też a nam daj święty spokój. Serio nudzi Ci sie tak bardzo ?
I chyba masz trochę za duże mniemanie o swojej dupie sądząc że jest idealna do obrabiania.

Ostatnia edycja:
To przestańcie zajmować się obrabianiem mi dupy jakbym nie wiadomo co wam zrobiła.
Dziecko.... bo na upartego mogłabyś być moją córką - wskaż mi gdzie obrabiamy Ci dupę - w tym wątku bo jakoś tego nie zauważyłam. To co zrobiłaś z wątkiem Starania2019 jest poniżej krytyki - ktoś przyleciał się do Ciebie naskarżyć, a Ty wysłuchałaś tylko jednej strony, przeczytałaś - nie dopytałaś - choć po zażaleniach na wulgarny języka dziewczyny zaraz się ogarnęły, poprzepraszały - temat zamknęły, Ty przyszłaś z swoją władzą - bo masz prawo zamknąć wątek. Uważam to za dziecinadę - wypowiedziałam się na ten temat raz i teraz - więcej nie zamierzam. Trzeba ze sobą rozmawiać, ile ludzie tyle charakterów - forum jest medium opiniotwórczym i otwartym i nie można nikogo dyskryminować za język czy sposób bycia. Owszem można tak jak było to zrobione zwrócić uwagę, że to "niesmaczne" i może gdyby nie było reakcji to można by się było oburzać, ale reakcja była. Wszystko się wyjaśniło, dziewczyny dalej prowadziły tematy o swoich staraniowych problemach, a Ty w środku nocy weszłaś i wszystko zburzyłaś jednym pstryknięciem. Nie chcę być nie uprzejma, ale tak jak jesteśmy tu Wszystkie, tak z nami wszystkimi nie chciałaś prowadzić rozmów - bo byłaś zniesmaczona naszymi żartami - więc tu i teraz po prostu daj nam spokój ! Bo i język nie dla Ciebie i tematy pewnie nie wszystkie też. Masz swój wątek i tam zostań.

Z tarota mi wyszło że nie długo zajdę w ciąże ale wiosna lato. Do tego wyszło że problem nie jest po mojej stronie.
Trochę szok
ŁOŁ - lecę na tarota - ale chcę takiego jak TY :D Też chcę na wiosnę. @evellin 00 a wiosna już za chwilę - przecież liczymy ją zaraz od marca :D Wino pij, ja dzisiaj też się z Tobą napije, żeby Ci smutno nie było, że się sama tak męczyć musisz :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry