Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Padłam.Mam prawo czytać wszystko na całym forum.A tym bardziej jak ktoś mi dupsko obrabia.
Hej zapraszamy serdeczniePadłam.
A teraz wstałam, otrzepalam mankiet i idę dalej.
Kochana a ja Ci powiem że patrz na to z przymrozeniem oka ale możesz nastawić się na wiosnę. To fasolka przyjdzie w bZ tarota mi wyszło że nie długo zajdę w ciąże ale wiosna lato. Do tego wyszło że problem nie jest po mojej stronie.
Trochę szok
Ja miałam toxo, chlamydie, różyczka.U mnie 2 dc , dziewczyny jakie badania robiłyście z tych podstawowych ale już płatnych?
Mi nie kazał gin żadnych badań robić ale jak idę na te podstawowe to coś po drodze mogę zrobić jeszcze![]()
Zostaje tuHej zapraszamy serdecznie![]()
Cudne !!!!! GratulacjeKochane Wy moje!!!! Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test. UWAGA, BO SIE CHWALE, AAAAAAA!!!! Mam swoje upragnione dwie kreseczki!!!!jednak kobieca intuicja mnie nie myliłam
![]()
Gratulacjeee !!!! [emoji7][emoji7][emoji7] Dużo Zdrówka dla Was [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Kochane Wy moje!!!! Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test. UWAGA, BO SIE CHWALE, AAAAAAA!!!! Mam swoje upragnione dwie kreseczki!!!!jednak kobieca intuicja mnie nie myliłam
![]()