A dziękować. Łoczka mam na codzien takie- juz tlumacze -nie mam sztucznych rzęs ani pernamentnego. Bo mnie często o to posądzają. Natura pełną gebąCo ty pierdzielisz??? Oko boskie! Usta mega! Kobieta z pazurem!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A dziękować. Łoczka mam na codzien takie- juz tlumacze -nie mam sztucznych rzęs ani pernamentnego. Bo mnie często o to posądzają. Natura pełną gebąCo ty pierdzielisz??? Oko boskie! Usta mega! Kobieta z pazurem!
Oby były 2 kreski, oby były 2 kreski. ..........................No jestem gotowa na jutrzejsze testowanie. Test już czeka w szafce w łazience. Czułość 10. No to tylko zasnąć. Pobudka o 4 i tescik a potem do roboty!
Trzymam kciuki oby pokazały Ci się 2kreseczki:-*:-*No jestem gotowa na jutrzejsze testowanie. Test już czeka w szafce w łazience. Czułość 10. No to tylko zasnąć. Pobudka o 4 i tescik a potem do roboty!
jaTrzymajcie kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]ktos jutro też testuje?
Trzymam kciuki[emoji179]No jestem gotowa na jutrzejsze testowanie. Test już czeka w szafce w łazience. Czułość 10. No to tylko zasnąć. Pobudka o 4 i tescik a potem do roboty!
No lochana ja juz o 4 rano [emoji23]scigamy się[emoji23][emoji23]