Asik1234
Fanka BB :)
Ja zawsze z tel do wcA ja myślałam że tylko mój P zabiera telefon do WC [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zawsze z tel do wcA ja myślałam że tylko mój P zabiera telefon do WC [emoji23]
Ojej bo się zaczerwienie i mi tak zostanie [emoji23]. Albo w piórka obrosnę i pofrunę do Hiszpanii [emoji6]My Cię też i kto by pomyślał że tyle sily3 drzemie w tak ślicznej osobie
ką też dosłownie od piątku to śpię jem śpię jem i to właśnie najlepiej czekoladę albo pomarańczeJa drugą milkę dziś kończę ale tak mam przed @
Cholera to co tylko ja nie ?[emoji28]Ja zawsze z tel do wc
chyba tak spróbuj Ci mówię jaka fajna sprawaCholera to co tylko ja nie ?[emoji28]
Ja jak jestem sama to nie zamykam drzwi WC i mi pies towarzyszy [emoji6]chyba tak spróbuj Ci mówię jaka fajna sprawa
Pyszne ale ja od dziś postanowienie - zero cukru. Za dużo go żrem
Mój już pyta czy idę ,bo on ma w planie na dłużej. Jak mnie to wkurza sikanie na zawołanie i wszelki wypadekMoj tez bierze i okupuje łazienkę przez pół godziny, bo musi poczytac wszystkie sportowe newsy[emoji43][emoji23]
Wow super !!! Ja w życiu nie spaliłam ani 1 , ale wiem że ciężko rzucićA ja rzuciłam papierosypowiem Wam ze nie spodziewałam się po sobie tyle silnej woli szczególnie ze mój M tez pali