Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tez mam czulosc 10. Zestaw poranny czeka. Ale brzuch mnie juz zaczął pobolewac. Wiec poranne mdłości to chyba efekt kfc na biegu jedzony a nie ciazyNo jestem gotowa na jutrzejsze testowanie. Test już czeka w szafce w łazience. Czułość 10. No to tylko zasnąć. Pobudka o 4 i tescik a potem do roboty!
Do 5 rano nie spałam (przestawiam sie z trybu nocnej czarownicy na dzienną wiedźme) i sobie poczytalam troche w nocy. Usciski slonce za wszystko. Za starania. Za charakter. Za walke. Ile mozna bedziemy Cie wspierać. Ja chce chłopaka a Ty córcie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173][emoji173][emoji173]Powodzenia dziewvyzny!!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Jak markerem domaluje to będą nie tylko dwie ale nawet trzy kreski [emoji23][emoji23][emoji23]Jutro foty poproszę pozytywów [emoji7] będę czekać [emoji106]
Ja raz miałam sen [emoji23] zakrapiałam test płytkowy [emoji23] pojawiły się 2 kreski [emoji23] zapodałam jeszcze 2 krople moczu i zrobiły się 4 kreski [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Jak markerem domaluje to będą nie tylko dwie ale nawet trzy kreski [emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale czujesz jakby ilosc kresek określała od razu ile dzidzi jest ? Jedno, dwoje troje czworo.. przy wiekszej ilosci info ( wez testy cyfrowy- braklo nam kresek) [emoji23][emoji23][emoji23]Ja raz miałam sen [emoji23] zakrapiałam test płytkowy [emoji23] pojawiły się 2 kreski [emoji23] zapodałam jeszcze 2 krople moczu i zrobiły się 4 kreski [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Haha [emoji23] było by [emoji23] wogóle testy mogły by być 2 godziny po stosunku - PYKŁO [emoji23] NIE PYKŁO [emoji23] I już wtedy wiadomo czy grzmocić się dalej [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale czujesz jakby ilosc kresek określała od razu ile dzidzi jest ? Jedno, dwoje troje czworo.. przy wiekszej ilosci info ( wez testy cyfrowy- braklo nam kresek) [emoji23][emoji23][emoji23]