kobietka301
Fanka BB :)
Diagnostyka najlepsza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To nawet jak nie ma wynikow to logowanie przeprowadzane jest bez problemowo. Na dole pojawia sie jedynie po zalogowaniu informacja o wynikach że brak do wyswietlenia
Ja tam nie wiem czy najlepsza ale szybko i konkretrie a tak lubię he,heDiagnostyka najlepsza
Czy w podobny sposób zrobiłaś tło swojego avatara? Niewinnie spał rano, niczego się nie spodziewając... [emoji1787]Moj dzisiaj spal na waleta, a ze stal na bacznosc , obwiazalam Mu czerwona wstazka, troche przycisnelam u gory i sie obudzil hehehe
Prześwietlasz ludzi czy co? He,hePracuje w promieniowaniu jonizujacym i od razu jak jest ciąża mnie odsuwaja na L4...
Na mnie jak na idiotke patrzyła ostatnio farmaceutka A ja kupowałam tylko test ciążowy [emoji85]Nie chcę, przeszłam tylu, a każdy patrzył na starania w tym wieku jak na idiotkę - chyba mam dosyć tych szyderczych spojrzeń, głupiego uśmieszku.... Poczekam wizytę mam 31.01 - ale pewnie wcześniej endo się odezwie, to fajna babka.
Radioterapia. Napromieniam pacjentów onkologicznychPrześwietlasz ludzi czy co? He,he![]()
OK rozumiemRadioterapia. Napromieniam pacjentów onkologicznych