DarkAsterR
Fanka BB :)
To ja zadam niewygodne pytanie….czy wasze trzylatki nadal sypiają w dzień? I jeśli tak to czy chętnie idą spać czy to kolejny Pearl Harlbor?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój syn ma jeszcze drzemkę w dzień. Mimo drzemki na noc usypia tak o 21-22.To ja zadam niewygodne pytanie….czy wasze trzylatki nadal sypiają w dzień? I jeśli tak to czy chętnie idą spać czy to kolejny Pearl Harlbor?
Moja 3 latka śpi. Ale są takie, że nie chce, zwłaszcza jak są starsze w domu.To ja zadam niewygodne pytanie….czy wasze trzylatki nadal sypiają w dzień? I jeśli tak to czy chętnie idą spać czy to kolejny Pearl Harlbor?
U mnie czterolatek nadal potrafi isc spac w dzien. Czasem razem z siostra. W aucia zasypia prawie zawsze. Jest wtedy mniej nerwowy pod koniec dnia. Jesli usnie to wieczorne zasypianie przesuwa sie z reguly do 21 lub 21.30. Samjuz wtedy mowi: "mama, chodz spac". Nadal go usypiam wieczorami. Opowiadamy sobie historie, analizujemy dzien...Lubie te nasze rytualy. Moze ktos mi zarzucic, ze taki duzy i sam nie usypia, ale mi to nie przeszkadza.Korzystam z tych czulosci poki moge, bo zaraz mi wyrosnie i o przytulaniu mowy nie bedzie.