reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Chciałam odświezyć ten wątek bo jestem w trakcie "robienia" Zosi pokoiku .Jeszcze wiele jest do zrobienia ale grunt że zaczełam . jak bedziecie miały chwilke to wklejcie cosik może coś podlukam ;-):-)
My mlodego przenieslismy do jego pokoiku 1 kwietnia, bez biletu powrotnego...
na razie stoi komoda, lozeczko i rozkladane lozko, tez cos musze wymysliec, zeby mial przytulnie
a co chcesz zrobic...
Ja bym chciala miarke wzrostu, jakies zdjecia, wieszaczki..., pudelko na zabawki i moze jakis maly regalik na zabawki i ksiazki...
a Ty co planujesz????
na razie stoi komoda, lozeczko i rozkladane lozko, tez cos musze wymysliec, zeby mial przytulnie
a co chcesz zrobic...
Ja bym chciala miarke wzrostu, jakies zdjecia, wieszaczki..., pudelko na zabawki i moze jakis maly regalik na zabawki i ksiazki...
a Ty co planujesz????
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Jutro postaram się fotki wkleić tego co jest .
JAk narazie mam obmalowane wokół okna :-);-) tzn. motywy dziewczęce kwiatki i motylki , stoi komoda na ciuchy,mały stolik na lampke i łózeczko . Myślałam o zrobieniu takiego "baldachimu " z tiulu nad łózeczkiem .Więc jak bede w Polsce to musze porozgladać się i zakupić jakiś materiał . Miarke mamy ,zdjęcia na ścianie też ........ Sama nie wiem co bym chciała :-) poprostu zeby milutko i przytulnie. No i u nas Zosi pokój to tylko do spania jest bo zabawy to na dole odbywają się :-)
JAk narazie mam obmalowane wokół okna :-);-) tzn. motywy dziewczęce kwiatki i motylki , stoi komoda na ciuchy,mały stolik na lampke i łózeczko . Myślałam o zrobieniu takiego "baldachimu " z tiulu nad łózeczkiem .Więc jak bede w Polsce to musze porozgladać się i zakupić jakiś materiał . Miarke mamy ,zdjęcia na ścianie też ........ Sama nie wiem co bym chciała :-) poprostu zeby milutko i przytulnie. No i u nas Zosi pokój to tylko do spania jest bo zabawy to na dole odbywają się :-)
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Jeśli chodzi o baldachim tomniej więcej o coś takiego mi chodzi .Tylko ja planuje zrobić ładniejszy hihihi
LOZECZKO, KOJEC, PRZEWIJAK, BALDACHIM CUDOWNE!!! (193931627) - Aukcje internetowe Allegro
LOZECZKO, KOJEC, PRZEWIJAK, BALDACHIM CUDOWNE!!! (193931627) - Aukcje internetowe Allegro
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Stokrotki, poznałyśmy już Twoje umiejętności, więc nie wątpię, że Twój baldachim będzie duuuużo ładniejszy:-)
A u nas to my będziemy musieli kiedyś wyprowadzić się z pokoju Karolka...ale na razie mamy wspólną sypialnie i wspólny pokój dzienny bo pokoje sa tylko dwa i tak jest o wiele praktyczniej (mozemy spać na szerokim łóżku a nie na niewygodnej rozkładanej rogówce) szczerze mówiąc ze względów praktycznych wcale mi się do tej wyprowadzki nie spieszy, pożyjemy, zobaczymy... a pokój nie jest jakoś specjalnie urządzony - ma Karol swoją komodę, półeczkę, łóżeczko i matę na podłodze, a zabawki i tak są wszędzie
głównie w dużym pokoju się bawi
Baldachim mieliśmy ale jak zaczął się na nim wieszać to zdjęłam
Baldachim mieliśmy ale jak zaczął się na nim wieszać to zdjęłam
reklama
U nas teoretycznie Miki też ma swój pokoik, ale o wiele bardziej woli bawić się z dużym pokoju, bo jaśniejszy i więcej miejsca. W swoim ma łóżeczko, stoi regał na książki, obrazeczki na śnianach i ... rower taty (którym jeździ do pracy ;-)) ze sławnym wentylkiem