reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery katy naszego maluszka :)

Mateuszek na razie z lozeczkiem i komoda mieszka u nas a jego pokoj jest jako goscinny i graciarnia, przeniesiemy go tam pewnie dopiero jak skonczy rok:))

reklama
Chciałam odświezyć ten wątek bo jestem w trakcie "robienia" Zosi pokoiku .Jeszcze wiele jest do zrobienia ale grunt że zaczełam . jak bedziecie miały chwilke to wklejcie cosik może coś podlukam ;-):-)

My mlodego przenieslismy do jego pokoiku 1 kwietnia, bez biletu powrotnego...
na razie stoi komoda, lozeczko i rozkladane lozko, tez cos musze wymysliec, zeby mial przytulnie
a co chcesz zrobic...
Ja bym chciala miarke wzrostu, jakies zdjecia, wieszaczki..., pudelko na zabawki i moze jakis maly regalik na zabawki i ksiazki...
a Ty co planujesz????

Jutro postaram się fotki wkleić tego co jest .
JAk narazie mam obmalowane wokół okna :-);-) tzn. motywy dziewczęce kwiatki i motylki , stoi komoda na ciuchy,mały stolik na lampke i łózeczko . Myślałam o zrobieniu takiego "baldachimu " z tiulu nad łózeczkiem .Więc jak bede w Polsce to musze porozgladać się i zakupić jakiś materiał . Miarke mamy ,zdjęcia na ścianie też ........ Sama nie wiem co bym chciała :-) poprostu zeby milutko i przytulnie. No i u nas Zosi pokój to tylko do spania jest bo zabawy to na dole odbywają się :-)

Stokrotki, poznałyśmy już Twoje umiejętności, więc nie wątpię, że Twój baldachim będzie duuuużo ładniejszy:-)

Mati ma narazie pokój z siostrą i w wolnej chwili podeślę zdjęcia. Jeszcze też nie jest urządzony na tip top ale powoli coś tam dokupuję i zmieniam.

A u nas to my będziemy musieli kiedyś wyprowadzić się z pokoju Karolka...ale na razie mamy wspólną sypialnie i wspólny pokój dzienny bo pokoje sa tylko dwa i tak jest o wiele praktyczniej (mozemy spać na szerokim łóżku a nie na niewygodnej rozkładanej rogówce) szczerze mówiąc ze względów praktycznych wcale mi się do tej wyprowadzki nie spieszy, pożyjemy, zobaczymy... a pokój nie jest jakoś specjalnie urządzony - ma Karol swoją komodę, półeczkę, łóżeczko i matę na podłodze, a zabawki i tak są wszędzie :) głównie w dużym pokoju się bawi
Baldachim mieliśmy ale jak zaczął się na nim wieszać to zdjęłam ;)

reklama
U nas teoretycznie Miki też ma swój pokoik, ale o wiele bardziej woli bawić się z dużym pokoju, bo jaśniejszy i więcej miejsca. W swoim ma łóżeczko, stoi regał na książki, obrazeczki na śnianach i ... rower taty (którym jeździ do pracy ;-)) ze sławnym wentylkiem:laugh2:

Do góry