reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

Kasiu_B, mam wielką prośbę - mogłabyś wrzucić link do stron z testami fotelików? Nie wiedziałam, że Emmaljunga z bazą tak słabo wypada... :szok:

Proszę bardzo: fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe 2009 :: sortowanie wg kryterium ocena
w tym linku są testy tylko za 2009 ale właśnie tu jest Emmaljunga First Class - bez bazy 4 gwiazdki z bazą tylko jedna ...

a tutaj jest komplet ze wszystkich lat: fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa

reklama
A ja wczoraj kupilam wozek dla mojej kruszynki :) Fakt uzywany, ale tylko 4 miesiace. I kupilam go od znajomej ktora poprostu chcila go jak najszybciej sprzedac bo nie ma gdzie go trzymac. No wiec jest gondolka, spacerowka, fotelik samochowy, przewijak na lozko, jest duzy koszyk i duzo kieszonek i wiecie za ile za 250 zl. szok ze mi sie tak udalo normalnie :) Tak sie ciesze :) Jak zrobie zdjecie to wam pokaze :) Ona go kupila za prawie 1000 i miala go sprzedac komus obcemu za 500 zl ale powiedziala ze jezeli ja chce to sprzeda mi go. Ja wzielabym go nawet za 500 zl, ale sama zaproponowala ze 250 :)

Napisalam juz na "listopad2010" musicie sie kochan uzbroic w cierpliwosc :) ale zapytam znajoma moze ma jakies zdjecie wozeczka :)

Wózeczek jest baaardzo podobny do tego tylko ze moj jest caly czerwony :) Ma troche wiekszy koszyk i wiecej kieszonek i torebke wieksza :)

Załączniki

• wozek.jpg
    wozek.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
Hmmm.... mój znajomy miał wózek firmy Leviroo. Nie mam pojęcia, co to jest, a zaciekawił mnie. Kilka dni temu widziałam kobietę z X-landerem - piękny był. A oprócz tego ciekawi mnie jeszcze Brevi ovo. Wiecie może coś o nich??

Wczoraj bylismy na zakupach i ogladalam wozek ABC 3TEC. Ponizej zdjecia. Bardzo mi sie spodobal ale nie wiem czy sprawdza sie, slyszalyscie jakies opinie???1023369341.jpg

Violett świetna Ci się okazja trafiła.

My wczoraj ostatecznie podjeliśmy decyzję o wózku i więcej do tego tematu chyba wracać nie będziemy.

Stanęło na Musty z gondolką, spacerówką http://esklep.babyfant.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=1445 i fotelikiem traveler http://esklep.babyfant.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=1445 , bo jest rozkładany do leżącego i jest polecany do dłuższych podróży.
Całość wyliczyli nam wczoraj w sklepie na 3200zł, ale sądzę że na 3000zł się skończy.

Zmarwiło mnie tylko jedno, Musty zmieniły nieco swoją kolorystykę i kolor który mi się bardzo podobał został wycofany.
Poczekam do momentu określenie czy Kamilka czy Szymonek będą tym wózkiem jeździć i wybierzemy kolory.
Myślę że wózek zamówimy we wrześniu, choć nie wiem czy nie w sierpniu, bo dowiedziałam się wczoraj że czasami są problemy z niektórymi kolorami i można czekać nawet miesiąc lub dłużej.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry