reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

Widzialyscie gdzies te wozki z rowerami? :) Ja kupilam jakas gazetke o ciazy i widzialam reklame (moze pozniej znajde), nie wiem czy taki wozek jest od urodzenia (chyba nie) ale na pozniej calkiem fajny :) mama cwiczy a dziecie zwiedza :)

znalazlam: http://zielonemigdaly.pl/2010/03/taga-zrowerowy-wozek/

no wlasnie doczytalam ze nosidelko tez mozna do tego zamontowac, wiec malutkie dzieci tez moga z mama jezdzic, a tu strona chyba producenta:

http://www.elitebaby.pl/

ceny powalaja.. chociaz na angielskiej stronie wychodzi o jakies 800zl taniej :)

Ostatnia edycja:
reklama
Mi się zawsze wydawało, że takie hamulce ręczne są do przyhamowywania wózka na górkach ... no ale sama nie wiem ... co do rowerowózków to ceny powalają...

Wersja podstawowa - prawie 6000zł -> SZOKKK! widziałam te rowery w MjakMama, ale w życiu nie przypuszczałam że to może tyle kosztować.

Magdaaa26, podoba mi się ten Bebecar :):) tak wiec dzielnie namawiaj swojego na wózeczek bo śliczny jest :)
Te tagi mi sie nie podobają ;)

mam nadzieję, że się zgodzi :-)
ostatnio zaczepiłam kobietkę z takim wózkiem w sklepie. opowiedziła mi o tym wózku same superlatywy. jedyny minus to waga. ale ja się tym nie przejmuję. miałam poprzedni 15 kg. i dałam radę, z tym też dam radę. :-)

Zastanawialam sie nad tymi wozkami.. no i zabralam sie za szukanie... nasze prjorytety to, zeby bylo nosidelko - fotelik samochodowy, ktore mozna przyczepic do wozka najlepiej spacerowki, ktora da sie rozlozyc na plasko (zeby nawet mniejsze dzieciatko moglo w niej jezdzic, albo sobie drzemac na spacerku), zeby latwo sie skladal i nie zajmowal duzo miejsca (narazie mamy male mieszkanie) i zeby cena byla przystepna. Fotelik do auta bedzie sluzyl do jezdzenia wiec jest niezbendy, a spacery raczej beda po chodnikach wiec nie potrzebujemy specjalnych kolek.. no i znalazlam taki oto wozek:

Graco Mirage Pushchair Travel System with Raincover (Pegasus)

kosztuje w promocji 120f czyli nie cale 600zl (normalnie 170f) na innej stronie z 33 opini mial tylko jedna slaba, a reszta pozytywne.. i 4 i pol gwiazdki na 5.

Kolory troche smutne, ale musza byc neutralne, a przynajmniej nie bedzie sie tak szybko brudzil. Ogolnie sie nam podoba :) Tylko troche mi sie wydaje za szybko.. a z drugiej strony nie chce przegapic.. bo promocja moze sie skonczyc..

Co myslicie? Mialyscie w ogole doczynienia z ta firma GRACO?

Elzu ale i tak będziesz kupować gondolę ? czy sobie już darujesz ?
Mnie się podoba tylko wydawało mi się że taka spacerówka to już dla starszego dzidziusia.

reklama
No nie wiem.. jeszcze bedziemy z moim D myslec, ale myslalam ze sobie podaruje gondole, bo nie wyobrazam sobie z takim maluchem spacerowac w zime - szczegolnie jak bedzie powtorka z tamtego roku.. a jak bedzie juz cieplej, to i dzidzia bedzie troszke wieksza wiec spacerowka na plasko powinna wystarczyc, tylko jakbysmy wzieli ten wozek to dokupie taki spiworek.. bo nie ma w zestawie. Kolezanka mi mowila ze gondolke uzywala bardzo krotko, bo juz po kilku miesiacach dzieciaczek nie chcial lezec plasko tylko sie podciagal zeby widziec wiecej.

Do góry