reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

Widzialyscie gdzies te wozki z rowerami? :) Ja kupilam jakas gazetke o ciazy i widzialam reklame (moze pozniej znajde), nie wiem czy taki wozek jest od urodzenia (chyba nie) ale na pozniej calkiem fajny :) mama cwiczy a dziecie zwiedza :)

znalazlam: http://zielonemigdaly.pl/2010/03/taga-zrowerowy-wozek/

no wlasnie doczytalam ze nosidelko tez mozna do tego zamontowac, wiec malutkie dzieci tez moga z mama jezdzic, a tu strona chyba producenta:

http://www.elitebaby.pl/

ceny powalaja.. chociaz na angielskiej stronie wychodzi o jakies 800zl taniej :)

Ostatnia edycja:
reklama
Mi się zawsze wydawało, że takie hamulce ręczne są do przyhamowywania wózka na górkach ... no ale sama nie wiem ... co do rowerowózków to ceny powalają...

Wersja podstawowa - prawie 6000zł -> SZOKKK! widziałam te rowery w MjakMama, ale w życiu nie przypuszczałam że to może tyle kosztować.

mam nadzieję, że się zgodzi :-)
ostatnio zaczepiłam kobietkę z takim wózkiem w sklepie. opowiedziła mi o tym wózku same superlatywy. jedyny minus to waga. ale ja się tym nie przejmuję. miałam poprzedni 15 kg. i dałam radę, z tym też dam radę. :-)

Zastanawialam sie nad tymi wozkami.. no i zabralam sie za szukanie... nasze prjorytety to, zeby bylo nosidelko - fotelik samochodowy, ktore mozna przyczepic do wozka najlepiej spacerowki, ktora da sie rozlozyc na plasko (zeby nawet mniejsze dzieciatko moglo w niej jezdzic, albo sobie drzemac na spacerku), zeby latwo sie skladal i nie zajmowal duzo miejsca (narazie mamy male mieszkanie) i zeby cena byla przystepna. Fotelik do auta bedzie sluzyl do jezdzenia wiec jest niezbendy, a spacery raczej beda po chodnikach wiec nie potrzebujemy specjalnych kolek.. no i znalazlam taki oto wozek:

Graco Mirage Pushchair Travel System with Raincover (Pegasus)

kosztuje w promocji 120f czyli nie cale 600zl (normalnie 170f) na innej stronie z 33 opini mial tylko jedna slaba, a reszta pozytywne.. i 4 i pol gwiazdki na 5.

Kolory troche smutne, ale musza byc neutralne, a przynajmniej nie bedzie sie tak szybko brudzil. Ogolnie sie nam podoba :) Tylko troche mi sie wydaje za szybko.. a z drugiej strony nie chce przegapic.. bo promocja moze sie skonczyc..

Co myslicie? Mialyscie w ogole doczynienia z ta firma GRACO?

Elzu ale i tak będziesz kupować gondolę ? czy sobie już darujesz ?
Mnie się podoba tylko wydawało mi się że taka spacerówka to już dla starszego dzidziusia.

reklama
No nie wiem.. jeszcze bedziemy z moim D myslec, ale myslalam ze sobie podaruje gondole, bo nie wyobrazam sobie z takim maluchem spacerowac w zime - szczegolnie jak bedzie powtorka z tamtego roku.. a jak bedzie juz cieplej, to i dzidzia bedzie troszke wieksza wiec spacerowka na plasko powinna wystarczyc, tylko jakbysmy wzieli ten wozek to dokupie taki spiworek.. bo nie ma w zestawie. Kolezanka mi mowila ze gondolke uzywala bardzo krotko, bo juz po kilku miesiacach dzieciaczek nie chcial lezec plasko tylko sie podciagal zeby widziec wiecej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry