reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

Trusia77 kola sa 4 tylko tak wyszlo na zdjeciu, te przednie sa poprostu nieco blizej siebie niz tylnie, ale jednak 4 :) tez nie chcialam 3 kolowca bo sie naczytalam ze nie sa stabilne.

reklama
Anarien - ja też kupię pewnie we wrześniu, ale dlatego, że teraz nie miałabym co z tym zrobić ... totalnie już mnie nie przekonuje czekanie bo a nóż coś się stanie, na pewno absolutnie nic się nie stanie i wszystkie urodzimy zdrowiutkie dzieci w listopadzie (albo październiku lub grudniu :-) ) !!!

ELZU!!!!!!

Masz cudowny wózek, jeju jak wózek już jest to tak jakby maluszek miał się pojawic lada dzień.

My czekamy na wybór wózka do października, września, bo zanim ja się zdecyduje i wszystkie pooglądam to trochę minie, a na razie obserwuję wózki już obecnych mamuś na mieście i spisuję firmy, które potem sprawdzam.

Mój M i nasze mamy. Wszyscy się cieszą ciążą i w ogóle, ale krzywo na mnie patrzą jak kupuję jakieś ubranka. O wózku to w ogóle nie ma mowy. A ja sobie nie wyobrażam kupować tego wszystkiego tuż przed lub tuż po porodzie...

Anarien - masz rację ... po porodzie to raczej przez jakiś czas nie będziesz miała czasu ani ochoty na zakupy, a przed też ... ja sbie nie wyobrażam latania po sklepach w październiku w wielkim brzucholkiem, teraz zakupy to frajda wtedy będzie już mała męczarnia :-)
ja pomału od lipca zaczynam kupować wszystko poza tymi największymi rzeczami - mebelkami i wózkiem bo się przeprowadzam ... ale i tak kupię je wcześniej bo czasami trzeba kilka tygodni poczekać bo trzeba zamówić ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry