reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

Anarien dziwne jakieś przesądy, a później masz latać niby z brzuchem po sklepach??? myślę, że nie powinnaś się przejmować to w końcu Twoja dzidzia:-) ściskam mocno

Elzu ale masz fajnie:) ja narazie muszę się wstrzymać bo mam małe mieszknko i sporo miejsca by zajął wózek..więc narazie pocieszę się jeszcze przestrzenią...jako tako:)

reklama
Mój M i nasze mamy. Wszyscy się cieszą ciążą i w ogóle, ale krzywo na mnie patrzą jak kupuję jakieś ubranka. O wózku to w ogóle nie ma mowy. A ja sobie nie wyobrażam kupować tego wszystkiego tuż przed lub tuż po porodzie...

Moje teściowa była na mnie obrażona jak kupowałam ubranka dla pierwszego dzidzioszka, bo ja nie powinnam tego robic tylko dziadkowie i ciocie - przecież to pecha przynosi :szok:
Ja w takie rzeczy nie wierzę i jak przy pierwszej ciązy tak i teraz robię zakupy w końcu jak nosimy maleństwo pod sercem to jest to dla Nas jedna z wielu uciech - robic dla niego zakupy, a po za tym miiony młodych rodziców robi zakupy i dzieci rodzą się zdrowe i piękne.

Ahhh... i jeszcze jakiś taki zwyczaj u mojego K. że dziadkowie kupują łóżeczko, a u moich, że wózek - dziwne to i się na to nie zgadzamy z K.

Może obejdziecie ten zwyczaj...? U mnie też dziadkowie kupują wózek...ale ja go wybiorę [przynajmniej taką mam nadzieję].
Może Wy też wybierzcie konkretne modele i jeśli chcą to niech kupią...?
Kurczę...
Jak kupiłam bodziaka to M spojrzał na mnie z takim wyrzutem....jakbym właśnie skrzywdziła własne dziecko :(
Chyba czeka nas poważna rozmowa...

My od "teściów" dostajemy pieniądze na wózek i kupujemy taki jak będziemy chcieli ... przecież wiadomo, że oni by wybrali zupełnie inny niż nam się będzie podobał :-)

Mmm ta inglesina wcześniej.. świetna! pewnie cena też niezła:-)

Mi póki co wpadły w oko te wózeczki.. Bardziej ten z bexy ale jeszcze nie wiem.. naprawde te trzykołowe takie niestabilne?
A taki śliczny ten fiolecik na dole:('

ccc.jpg c.JPG cccc.jpg
BEXA wózek AX3 trzyfunkcyjny z fotelikiem (1064207774) - Aukcje internetowe Allegro

I atlantic :)
2010atlanticnew06_spacerowka.jpg 2010atlanticNew06_gondola.jpg 2010atlanticnew_fotelwstelazu.jpg
3w1 Atlantic 2010 +fotel, śpiwór,pompka, parasol (1054361678) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
ixidixi mimo, ze 3 kolowiec to mi sie bardziej podoba ten pierwszy :)

Mysza84, w dzien jak go zlozylismy to spacerowalam chwile.. a teraz go tylko przestawiam z miejsca na miejsce (schowalam spacerowke i gondolke, a nosidelko na kolkach sobie jest narazie) to przy okazji spaceruje :D

Moja rodzinka jest daleko, wiec nikt mi nic nie mowi o zakupach ale nawet jak wspomniam o zakupach przez tel to nic nie mowia, jak powiedzialam o wozku to sie zdziwili ze szybko, ale powiedzialam im ze nie zamierzam wydawac na raz tyle pieniazkow wiec musze zaczac powoli..

reklama
W sumie to nic ciekawego...na jednej stronie jest reklama a na innych gdzie jest kilka propozycji wózków pszą dokłądnie to co na reklamie :-) cena 1499zł tylko nie wiem czy za zestaw.
ALe kolorki świetne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry