reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
Mutsy to również mój wybór :-) jak dla mnie są najładniejsze.

Modlisia czy Ty widziałaś te wózki Implast na żywo ? Bo nie pamiętam...ja wczoraj je oglądałam i jak dla mnie to kiepskawe...tzn po pierwsze "bardzo plastikowe" i jakoś tak nawszywane tego materiału niepotrzebnie tak dużo. Wg mnie w katalogu czy necie o niebo ładniejsze niż w rzeczywistości.

Widzialam w sklepie wozek concord i strasznie mi sie spodobal

concord.jpg

mama2010 mój W. chciał Concord, ja w sumie też na początku o nim myślałam bo świetnie się prowadzi...jednak nie do końca podoba mi się gondola...a dokładniej jej budka ;-) ale w prowadzeniu świetny. Zjeździłam kiedyś Concordem cały Świat Dziecka :-D

mama2010 - jak dla mnie odpadają te malutkie kółeczka ... ale wygląda b. ładnie

Mysza - ja nie widziałam jeszcze Mutsy "na żywo" i jakoś w ogóle zapomniałam o ich istnieniu :-), a który model wybierasz?

Implast widziałam na żywo i prezentuje się tak sobie - fakt jest kilka opcji w tych wózkach. Niestety Mutsy nigdzie znalexc nie mogę, po prostu nie ma ich na stanie. Ostatnio jak oglądałam to Pan bardzo zachwalał Emmaljunge, ale stwierdził, że aby nie przepłacac zdecydowałby się dla porównania na Coneco.

Wózków Implast bolder sd ecoline jest bardzo mało...Zarówno w sklepach jak i na żywo...
Widziałam dziś implasta boldera 4 i nie kupiłabym go osobiscie (tych jezdzi najwięcej )...Zresztą ostateczna decyzja chyba jeszcze nie zapadła...Mamy zbyt duży sentyment i niezliczoną ilość pochwał dla x-landera i cięzko nam się przestawić na nowości...
Widziałam w sklepie i testowałam implasta b.sd ecoline który został poprawiony w kilku punktach i jest naprawdę o niebo lepszy niż chocby implast bolder 4 z początku 2010r. Jeśli chodzi o płynnośc jazdy nie rózni sie od x-landera, aaa jestem wybredna...

Tak naprawdę chyba dobrze, że nie podobają nam się te same wózki, bo każda z nas miałaby taki sam...;)

reklama
modlisia widziałam właśnie ten nowy i wg mnie o niebo w gazecie lepiej się prezentuje. Może to też kwestia koloru ;-)

KasiaB ja wybrałam 4 rider. Dokładnie ten stelaż :

Załączniki

• musty2.jpg
    musty2.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 47
Do góry